Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
speeddaten
21 maart 2020

Veilig daten in tijden van corona: speeddaten van achter de computer!

Een lief vinden in tijden van corona, het kan nog altijd. Frederic De Schryver organiseert met zijn bedrijf SmartVibes in België speeddates. De komende weken stonden 22 speeddates gepland en die zullen ook allemaal doorgaan, maar dan wel van achter de computer.

Het is onmogelijk om de speeddates nog gewoon te laten doorgaan want alle cafés en bars zijn gesloten”, zegt Frederic. “We sturen deelnemers nu een uitnodiging voor een live videostreaming op de laptop of op de smartphone. Daters krijgen eerst een aftelklokje op hun scherm en daarna zien ze hun chatpartner live”, gaat Frederic verder. “Na zes minuten live videogesprek kan iedereen aangeven of er een match is of niet. Een halve minuut later start alweer een nieuw gesprek met een volgende videopartner.” Zo daten ze elk met zes tot tien partners per keer.

Niet hetzelfde als op café

Frederic geeft toe dat dit niet helemaal voelt als een echte ontmoeting. “Maar in deze tijden is dit het beste alternatief om nog met anderen in contact te komen. Er is geen andere mogelijkheid.”

De komen 3 weken organiseert hij 22 speeddates voor samen zo’n 500 kandidaten. “We zien dat de klanten heel begripvol zijn. Sommigen haken af en anderen komen erbij omdat ze deze formule net tof vinden. We roeien met de riemen die we hebben”, besluit Frederic van SmartVibes. “Gisteren was de doelgroep ‘singles uit Aalst van 40 tot 50 jaar’ en dat is allemaal heel goed verlopen. Een paar koppels wisselden hun nummers uit om een vervolg te breien aan hun online speeddate”

Speeddaten in Nederland

Ook in Nederland zie je soortgelijke initiatieven. FlitsDate organiseert nu ook Video Speeddates om de Corona tijd door te komen. Hieronder vind je een overzicht met de speeddates welke wij qua regio’s en categorieën aanpassen aan de situatie omtrent Corona. Je kunt je ook natuurlijk nog steeds inschrijven voor een reguliere speeddate.

 

Bronnen: VRT / Flitsdate

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vakantiegevoel tips thuis op deze zonnige zomerse dag

Ben je in dit coronatijdperk thuis aan het werk? Misschien vandaag...

Coronaproof daten: 5 tips!

Liefde vinden tijdens deze crisis vergt simpelweg wat creativiteit. Dus mocht...

Blijf in contact en ontmoet elkaar in de liefde: Happn breidt haar diensten uit

Nu blijkt dat we in ieder geval tot 28 april zo...

Zo maak je het beste van daten tijdens ‘social distancing’

Is daten nog wel mogelijk nu we vooral binnen moeten blijven?...

SIRE steekt met #DASLIEF Nederlanders hart onder de riem

SIRE wil deze lieve initiatieven een podium geven en start daarom...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie