veganlove datingsite

Vegalove, de groene datingsite

Op zoek naar een datingsite waar een groene en duurzame lifestyle centraal staan? Ontdek dan nu Vegalove: de datingsite voor iedereen met een groen hart!

Duurzame keuzes

Steeds meer mensen maken bewuste, duurzame keuzes. Het huis isoleren, minder plastic, meer biologisch. Het vaker kiezen voor plantaardige voeding is een van de meest effectieve manieren om de aarde en haar bewoners te helpen. En bovendien verrassend veelzijdig, kleurrijk, smakelijk en gezond.

Groene datingsite

Iedereen met een groenere lifestyle óf interesse daarin kan nu een maatje, partner of vrienden vinden op vegalove.nl, een nieuwe, frisse en overzichtelijke datingsite.  Een mooie ontwikkeling nu de vegan lifestyle in de lift zit!

Gratis proefperiode

Na de simpele inschrijving is er een vrijblijvende gratis proefperiode. Bij afname van een halfjaar of jaar Green membership doneert Vegalove een fruitboom aan Haïti, met certificaat op naam. Hiertoe is een samenwerking aangegaan met Stichting Plenty Food Nederland, die plantaardige ontwikkelingshulp biedt in plaats van dierlijke, omdat dit 5 tot 10 keer efficiënter is.

Vegalove

Fruitboom, zinnig gesprek, geslaagde date of de ultieme match: het zijn bijdragen aan ‘happy feelings’ en een wereld ‘full of green’. Precies waar Vegalove voor staat. Iedereen die zichzelf het beste gunt en begaan is met het welzijn van anderen, dieren en de planeet is welkom. Samen groen is goud! #createthemagic.

 

Vegalove is onlangs van start gegaan en heeft het Keurmerk Thuiswinkel Waarborg en het Keurmerk Veilig Daten, waarbij 7 van de honderden datingsites zijn aangesloten.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam