Veertig procent single vrouwen heeft trouwjurk al gekocht

Een tiende van de single vrouwen heeft al een bruidsjurk uitgezocht en een kleine 40 procent heeft hem zelfs al gekocht. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek onder 2.000 Britse single vrouwen.

Bijna 60 procent van de ondervraagde vrouwen is alvast bezig met het plannen van de bruiloft, terwijl ze nog geen aanstaande hebben gevonden, zo blijkt uit een onderzoek van een Britse kortingswebsite. Dat schrijft de Daily Mail.

Drie kwart van de vrouwen heeft het budget voor de toekomstige bruiloft al helemaal op orde, terwijl 34 procent al geruime tijd spaart voor de festiviteiten.

Trouwring
Zo’n 55 procent van de vrouwen weet daarnaast al precies hoe haar kapsel en make-up er uit moeten zien en 53 procent heeft al bruidsmeisjes uitgekozen. De helft heeft de locatie al gekozen en 47 procent weet welke trouwring ze wil.

De huwelijksreis is al door 42 procent geregeld en bij 36 procent is de gastenlijst al compleet. Een kleine 30 procent heeft al bloemen uitgezocht en 22 procent heeft al een band en/of een DJ gekozen.

Iets meer dan 40 procent van de ondervraagde vrouwen vertelt een potentiële partner over haar trouwplannen. Zo’n 36 procent geeft toe dat die plannen in het verleden zelfs mannen hebben afgeschrikt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By info@tibordeboer.nl ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!