Veertig procent single vrouwen heeft trouwjurk al gekocht

Een tiende van de single vrouwen heeft al een bruidsjurk uitgezocht en een kleine 40 procent heeft hem zelfs al gekocht. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek onder 2.000 Britse single vrouwen.

Bijna 60 procent van de ondervraagde vrouwen is alvast bezig met het plannen van de bruiloft, terwijl ze nog geen aanstaande hebben gevonden, zo blijkt uit een onderzoek van een Britse kortingswebsite. Dat schrijft de Daily Mail.

Drie kwart van de vrouwen heeft het budget voor de toekomstige bruiloft al helemaal op orde, terwijl 34 procent al geruime tijd spaart voor de festiviteiten.

Trouwring
Zo’n 55 procent van de vrouwen weet daarnaast al precies hoe haar kapsel en make-up er uit moeten zien en 53 procent heeft al bruidsmeisjes uitgekozen. De helft heeft de locatie al gekozen en 47 procent weet welke trouwring ze wil.

De huwelijksreis is al door 42 procent geregeld en bij 36 procent is de gastenlijst al compleet. Een kleine 30 procent heeft al bloemen uitgezocht en 22 procent heeft al een band en/of een DJ gekozen.

Iets meer dan 40 procent van de ondervraagde vrouwen vertelt een potentiële partner over haar trouwplannen. Zo’n 36 procent geeft toe dat die plannen in het verleden zelfs mannen hebben afgeschrikt.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Beste vibrerende slipjes
By Redactie ·
5 december 2022

Voor jou getest: de beste vibrerende slipjes

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips