Veel vrouwen hebben liever grote borsten dan hoog IQ

De helft van de Engelse vrouwen tussen de 18 en 25 heeft liever grote borsten dan een hoog IQ . Dat blijkt uit een nieuw onderzoek.

Een derde van de Engelse vrouwen uit deze leeftijdsgroep zou zelfs graag wat IQ willen inruilen voor en cupmaat extra, zo blijkt uit een onderzoek dat een Engelse kortingwebsite  hield onder 1.142 vrouwen.

Een kwart van de vrouwen gelooft dat grotere borsten hen gelukkiger zouden maken en 60 procent is er van overtuigd dat ze meer aandacht van mannen zouden krijgen als ze een grotere cupmaat zouden hebben.

De meeste vrouwen denken dat mannen een intelligente vrouw wel leuk vinden, maar dat tweederde denkt dat mannen uiteindelijk toch liever een mooie vrouw willen. Slechts 43 procent van de vrouwen denkt dat mannen meer geïnteresseerd in hen zouden zijn als ze een hoger IQ zouden hebben.

Slank

Zo’n 40 procent is liever slank dan intelligent en hetzelfde percentage zou graag wat IQ inruilen voor een slank figuur. De reden die wordt gegeven is dat een slank lichaam zorgt voor meer zelfvertrouwen. De helft van de vrouwen denkt dat een mooi uiterlijk ook belangrijk is voor haar carrière. Bijna 80 procent vindt dat ze vaker beoordeeld wordt op haar uiterlijk dan op haar intelligentie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?