Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
muziek relatie liefde
31 januari 2017

Veel meer mooie vrouwen op Singlefeestje

Hou je wel van een feestje? Keihard en ongegeneerd meezingen op plaatjes die je zelf uitkiest? Dat kan op het Singlefeestje!

Weet je het nog?

Misschien heb je wel voor het eerst gezoend op een schoolfeest op een nummer van Céline Dion of een nummertje gemaakt op het liedje Sex on the Beach. Als je de intro van dat plaatje alleen al hoort, brengt het je terug naar dat moment, vorig jaar/tig jaar geleden. En dat is nou nét de charme van hun feest, vertelt Pim Brassien (29), een van de foundingboys van Singlefeestje. Nostalgie pur sang, maar ook lekker meebrullen met leuke mensen op een goede locatie. Het verbroedert, „je ziet vrienden elkaar vastpakken en roepen: yo, weet je nog, gast?!”

singlefeestje

Pim liep vijf jaar geleden met een stapel plaatjes in zijn hand tegen Frank van der Lende aan, in een platenarchief in Hilversum dat op de schop ging. Ze keken elkaar en de plaatjes van de ander eens goed aan en een bromance was geboren. Het idee voor een avond vol singles volgde rap. Via Paaspop en cafés, staan ze vijf jaar later op grote podia en festivals met hun Singlefeestje en doen ze het samen met Lars en Bart en hun vriendengroep die elk feest weer van de partij is.

Super happy <3

A photo posted by Singlefeestje (@singlefeestje) on

Meezingen

Ze staan telkens met zijn tweeën achter de draaitafel, twee anderen nemen de plaatjes aan van de feestgangers die naar hartenlust hebben kunnen zoeken in de platenbakken vooraan het podium. En ja, beaamt hij, soms krijgt hij ook weleens een plaatje van een meisje in zijn handen met daarop haar telefoonnummer. „Maar verder is ons artiestenbestaan niet zo heel wild, hoor, we moeten na afloop al die duizenden platen gewoon weer in de bus sjouwen.”

Twintigers

Het publiek bestaat grotendeels uit twintigers die waarschijnlijk nog nooit een singletje in hun hand hebben gehad, vervolgt Pim, die zijn eerste gekochte single nog goed kan herinneren. „Ik was negen en kocht Ben je Geil of wil je een Koekje?” Hij knipoogt, „ik wist niet eens wat het betekende, dat moest mijn moeder me uitleggen…”

Oh Casanova…

Beetje plat is soms best lekker, licht hij toe. Plaatjes als Captain Jack en Casanova gaan er altijd goed in. Aan Happy Hardcore doen ze niet, aan Céline Dion en Whitney Houston zeker wel. ,,Na een bier of wat zie je dat het hele publiek elkaar omarmt en meezingt, prachtig om te zien.”

Dreamfields tot 16:00 ? tot zo ?

A photo posted by Singlefeestje (@singlefeestje) on

Singles feest…?!?

Er zijn elke keer weer mensen die denken dat het om een feest voor singles gaat, vertelt Pim lachend. „Dan zie je een groepje mannen van eind dertig dat aan het begin van de avond met hoopvolle rondkijkende blik binnenkomt.” Ze gaan achterin de zaal staan, wachtend op wat en wie komen gaat, totdat ze ontdekken dat het om plaatjes gaat, „dat vinden ze uiteindelijk nog leuker ook, er komen hier veel meer mooie vrouwen op af dan bij die singleparty’s.”

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Disco feestje bij je thuis

Vanuit de Bleeker studio gaat Disco-Train DJ's live met de beste...

Woningsdag Online Pubquiz

Ondanks een gewone Koningsdag er niet in zit dit jaar zorgen...

Fris en fruitig na een leuke party: met deze tips lukt het!

Het was zo’n gezellig feest gisteravond. Je hebt genoeg wijn gedronken,...

Vrijgezellenfeest organiseren? Tips!

Het hoort erbij: als iemand gaat trouwen, dan hoor jij als...

Single met Valentijn: zo maak je er een feestje van!

Wie zegt dat single zijn automatisch betekent dat je een hekel...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie