daten expat tips smipe

Veel Liefs uit Holland variant op Boer zoekt Vrouw

Singles kunnen binnenkort weer volop hengelen en plein public van tv-kijkend Nederland. The Bachelor keert na lange tijd terug op de buis, Temptation Island en Boer Zoekt Vrouw zijn weer van de partij en Net5 komt met een gloednieuw datingprogramma. Alhoewel, gloednieuw?

Expat zoekt Vrouw

Niet Yvon Jaspers, maar Nicolette van Dam. Geen boeren, maar expats en geen brieven maar video’s. Dat is het datingprogramma ‘Veel liefs uit Holland’ in een notendop. Ofwel: Boer Zoekt Vrouw Internationaal in een ander jasje. Wat het programma precies inhoudt? Tien Nederlandse expats, zowel mannen als vrouwen, die over de hele wereld verspreid wonen en werken, gaan op zoek naar een Nederlands liefje die wil emigreren naar het buitenland. In onderstaande video kun je kennismaken met de single expats. Zie jij een leven in – bijvoorbeeld – Noorwegen of Los Angeles wel zitten? De inschrijving is geopend, just so you know.

 

Je kunt je aanmelden door een dating video in te sturen. Wie nu meteen met een vlogcamera in de hand staat: wacht even. Presentatrice Nicolette van Dam geeft zeven tips om van je video een succes te maken.

 

 

Van speeddate tot logeerweek

De invulling van de eerste twee afleveringen klinkt je als BZV-kijker vast bekend in de oren. In aflevering één krijgen we een kijkje in het leven van de expats: wie zijn ze, wat doen ze en waar zijn ze naar op zoek? In aflevering twee bekijken de expats de aanmeldingen, waarna ze tien singles op group-en speeddates laten komen. Vier potentiële partners mogen op logeerweek naar het land van de expat.

Na deze week blijven er twee favorieten over die in Nederland gaan kennismaken met de familie en vrienden van de expat. Daarna is het hopelijk een gevalletje  happily ever after en is de romance niet van korte duur zoals bij Marc en Annekim. (We zitten inmiddels in de acceptatiefase van ons liefdesverdriet).

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!