affaire

Vandaag starten de meeste buitenechtelijke affaires

Zit je nog in de date fase of zelfs al in een prille relatie? Dan zit je waarschijnlijk goed! In tegenstelling tot je dik getrouwde vrienden. Die kunnen vanavond maar beter een romantisch afspraakje inplannen om ervan verzekerd te zijn dat de partner niet vreemd gaat.

9 januari

Volgens de Franse datingwebsite Gleeden is 9 januari namelijk de dag waarop de meeste getrouwde mannen en vrouwen een buitenechtelijke relatie beginnen.

Affaire beginnen

Gleeden, een datingwebsite specifiek voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een avontuurtje met iemand anders dan hun eigen partner, bekeek in welke maand de meeste inschrijvingen gedaan worden. Daaruit blijkt dat januari met stip de populairste maand is om op zoek te gaan naar iemand voor een slippertje. Het aantal inschrijvingen stijgt in de eerste maand van het jaar namelijk maar liefst met 320 procent.

Vrijheid

Meer dan 70 procent van de buitenechtelijke relaties zou dan ook in januari beginnen. Vooral de tweede maandag na Kerstmis, 9 januari dus, is een hoogtijdag voor het vormen van buitenechtelijke koppels. Hoe dat komt? Uit een rondvraag bij hun meer dan 3 miljoen leden blijkt dat de meerderheid vooral op zoek is naar “meer vrijheid”.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

partneralimentatie
By Moniek ·
21 juni 2021

Leven oppakken na scheiding, hoe doe je dat?

By Moniek ·
7 juni 2021

6 manieren om je seksleven te stimuleren

tips spannend voorspel
By Moniek ·
3 mei 2021

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van onze bedpartner te delen met onze vriendinnen, dan met de persoon zelf.
ontharen bikinilijn
By Moniek ·
28 april 2021

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de helft heeft weleens met een andere vrouw gezoend.
ideale man vrouw relatie
By Moniek ·
21 april 2021

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde tegen het lijf lopen en samen een mooie gelukkige toekomst tegemoet gaan. Maar bestaat de ware liefde wel?
relatie zoeken
By Moniek ·
14 april 2021

Succesvol daten? Tips van de experts!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.” Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates.