van swipen naar ontmoeten

Van swipen naar echt ontmoeten

Het jaar zit er weer op. We hebben gezien dat datingsites en datingapps als paddenstoelen uit de grond schieten. Tinder, Badoo en nog veel meer zijn via de appstore te downloaden. Deze datingsites en apps zijn voornamelijk gericht op het zoeken van leuke foto’s, ook wel swipen genoemd. Hartstikke leuk, maar uiteindelijk komt het toch aan op die ene eerste echte ontmoeting.

Van foto naar praktijk

We weten allemaal dat er door datende singles in Nederland heel wat berichten en chats verstuurd worden voordat er een ontmoeting in real life plaatsvindt. Hele levensverhalen worden gedeeld met een profiel dat je aantrekkelijk lijkt. Maar dan komt de praktijk. Na al die berichtjes vol spanning toch maar een afspraakje maken want het wordt tijd om elkaar eens in het echt te zien.

Eerste indruk date

En daar sta je dan op de afgesproken locatie. In de verte komt je date aanlopen en hoe dichter hij of zij bij komt hoe duidelijker de eerste indruk al is. Je denkt direct ‘ojee, dit wordt niks’, of… ‘dit kan misschien wel wat worden..’. Negen van de tien keer wordt het niks. Je hebt ondertussen al wel je halve levensverhaal met die persoon gedeeld. Hij of zij weet dus eigenlijk al te veel van je. Herken je dit?

Meer succes

De kans op succes neemt toe wanneer singles sneller met elkaar afspreken. Spreekt een profielfoto je aan, het profiel en de andere informatie ook? Ga dan lekker op pad met elkaar. Zoek iets wat je allebei leuk vindt. Om singles een grotere kans op een geslaagde date te bieden heeft Nederland er nu een online datingsite bij, genaamd 1clickaway. Deze site streeft erna de contactmomenten zo kort mogelijk te houden en singles zo snel mogelijk op pad te sturen.

Actieve dates

Zo biedt de datingsite singles de mogelijkheid om te zoeken op “actieve” dates. Singles kunnen oproepen plaatsen in verschillende dategroepen. Zo zijn er dategroepen als: poolen, bowlen, dansen, maar het kan nog origineler. Neem je date eens mee naar een voetbalwedstrijd of achterop je motor. Volgens de nieuwe datingsite zou het voornemen van alle singles in Nederland moeten zijn: onderneem samen iets leuks en leer elkaar in de echte wereld kennen!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam