orgasme

Van onenightstand naar tweede afspraakje

Heb je een wel heel erg leuke onenightstand gehad en wil je graag een tweede keer, of het liefst nog vaker, afspreken met de man waar je één nacht het bed mee hebt gedeeld? Grijp je kans.

Dit lijstje van Girlscene gaat je helpen. Volgens hen hoef je alleen maar deze 8 tips te volgen om na een onenightstand een vervolg date in de wacht te slepen. Wij helpen het je hopen …

1. Zorg dat hij meer wil
Blaas hem omver met je technieken zodat hij smacht naar meer.

2. Play it cool
Net na die onenightstand moet je rustig blijven en je emoties onder controle houden. Je schrikt hem waarschijnlijk af als je teveel van je gevoelens over hem uitstort.

3. Blijf leuk
Wees vrolijk en leuk. Natuurlijk voel je je af en toe minder happy maar laat je diepste problemen nog even voor wat ze zijn.

4. Geef je naam en/of telefoonnummer
Zorg dat hij je naam en/of telefoonnummer heeft. Dan kan hij je of opzoeken op Facebook of je een berichtje sturen.

5. Geen jaloerse opmerkingen
Zorg dat je niet jaloers overkomt. Hierdoor denkt hij misschien dat je bezitterig bent en dat vinden mannen niet aantrekkelijk.

6. Vraag niet meteen wanneer je hem weer ziet
Grote kans dat hij je gewoon ziet als een onenightstand. Vraag dus niet meteen wanneer je hem weer ziet, maar zeg dat je hem een appje stuurt en loop casual de deur uit.

7. Toon interesse
Ah, zijn jullie weer aan de praat geraakt? Toon dan lichtelijke interesse in hem. Als hij zegt dat hij gaat voetballen is het beter om te vragen hoe lang hij al speelt in plaats van: met wie ga je voetballen en waar?

8. Spreek nog een keer af
Zorg dat hij je leert kennen op een ander niveau dan just seks. Vertel luchtig over je interesses en hobby’s en vraag na een tijdje of het niet veel gezelliger is als jullie met een drankje erbij verder praten. Als hij op een openbare plek wil afspreken is de kans groter dat hij je leuker vindt dan een project voor één nacht. Wil hij thuis afspreken? Dan weet je dat het een twonightstand wordt. Wil hij helemaal niet afspreken? Dan einde oefening en exit.

Tips voor singles die nog op zoek zijn naar een overheerlijke onenightstand.. 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam