homoseksueel

Van daten via Tinder krijg je soa

Heren opgelet! Date jij geregeld via dating apps zoals Tinder? Dan heb je meer kans op een seksueel overdraagbare aandoening. Dat blijkt uit onderzoek van een kliniek uit LA waar 7000 homoseksuele mannen tussen 2011 en 2013 zijn onderzocht.

Sekspartner

Van de ondervraagde mannen gebruikte 36 procent dating apps om een tijdelijke sekspartner te vinden. Vooral jonge mannen geven de voorkeur aan apps zoals Tinder en Grindr. Uit het onderzoek blijkt dat mannen die veel van deze apps gebruik maken gemiddeld 23 procent meer kans hebben op gonorroe. Nog eens 35 procent heeft meer kans op chlamydia.

Contact

Datingapp Gindr, speciaal ontworpen om homoseksuele mannen met elkaar in contact te brengen telde in 2013 maar liefst zes miljoen gebruikers in 192 landen.

De datingapps maken het in vergelijking met meer traditionelere mogelijkheden vele malen makkelijker om potentiële partners te ontmoeten. Hier leeft echter ook een nadeel aan want het verhoogt de kans op risicovolle en anonieme contacten.

Bron: Singlessite

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam