verliefd

Van date naar beginnende relatie met deze berichtjes

Na die super leuke, gezellige date voel je stiekem al vlinders in je buik. Je kunt niet wachten tot de volgende date en in je dromen fantaseer je al over een prille relatie! Uren naar je mobiel staren, wachten op de bevestiging, dat berichtje waaruit blijkt dat hij jou ook te gek vindt, dat hoeft vandaag de dag niet meer. Want ook jij kan hem natuurlijk gewoon een berichtje sturen na een succesvolle date. Oké, oké, alle moed is verzameld. Maar dan de grote vraag… Wat voor berichtje kun je hem sturen?

Vlekkeloze eerste date

Vaak beginnen de zenuwen namelijk al ver voordat de date zelf begint. Van een kledingcrisis (een overvolle kledingkast, maar echt niks leuks om aan te trekken. Wij snappen je) tot je zorgen maken of er geen ongemakkelijke stiltes vallen. En als de date dan vlekkeloos is verlopen, maak je je vaak gelijk al druk waarom hij niet meteen iets van zich laat horen. Dat hoeft vanaf vandaag dus niet meer, want jij neemt het heft gewoon in handen.

Waarom het aan te raden is om hem een berichtje te sturen na de date

Als jij graag nog een date wil, wat weerhoudt jou er dan van om je telefoon op te pakken en hem een appje te sturen? Precies, helemaal niets en niemand. Daten op zichzelf is al moeilijk genoeg en daarom helpen wij je graag een handje mee.

Vertel hem wat je waardeerde tijdens de date

De date was hartstikke gezellig en nu zit je te twijfelen over wat je hem moet sturen. Vraag jezelf af wat je zo leuk vond aan je date. Gedroeg hij zich als een echte gentleman of hebben jullie nu al een inside-joke. Haak hier juist op in, bedank hem en vertel hem dat jij de volgende date wil betalen. Of vertel dat je nog steeds niet kan stoppen met lachen om dat ene grapje. Mannen houden ervan als ze merken dat jij hem waardeert.

Eindig het berichtje met een vraag

Of het nu een vraag is over zijn dag, zijn plannen voor het weekend of een andere belangstellende vraag. Misschien is de band van je fiets wel (heel toevallig?) lek en ben je op zoek naar een redder in nood. Als je hem een vraag stelt of om hulp vraagt verhoogt dit de kans dat hij reageert en wie weet leidt dit wel tot het plannen van een volgende date. Want als hij toch niks te doen heeft volgend weekend?

Houd het simpel

Het is natuurlijk erg verleidelijk om hem een enorm lange alinea te sturen over zijn leuke sproetjes en dat je kriebels van hem krijgt als hij je op een bepaalde manier aanstaart. Maar wat juist super goed werkt bij mannen is door het simpel te houden. Uiteindelijk is het het beste als je gewoon lekker doet waar jij je goed bij voelt. Als jij een leuke tijd hebt gehad en je wilt die persoon graag weer zien, ga er dan voor en stuur hem een lief kort berichtje.

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.