verliefd
10 February 2019

Van date naar beginnende relatie met deze berichtjes

Na die super leuke, gezellige date voel je stiekem al vlinders in je buik. Je kunt niet wachten tot de volgende date en in je dromen fantaseer je al over een prille relatie! Uren naar je mobiel staren, wachten op de bevestiging, dat berichtje waaruit blijkt dat hij jou ook te gek vindt, dat hoeft vandaag de dag niet meer. Want ook jij kan hem natuurlijk gewoon een berichtje sturen na een succesvolle date. Oké, oké, alle moed is verzameld. Maar dan de grote vraag… Wat voor berichtje kun je hem sturen?

Vlekkeloze eerste date

Vaak beginnen de zenuwen namelijk al ver voordat de date zelf begint. Van een kledingcrisis (een overvolle kledingkast, maar echt niks leuks om aan te trekken. Wij snappen je) tot je zorgen maken of er geen ongemakkelijke stiltes vallen. En als de date dan vlekkeloos is verlopen, maak je je vaak gelijk al druk waarom hij niet meteen iets van zich laat horen. Dat hoeft vanaf vandaag dus niet meer, want jij neemt het heft gewoon in handen.

Waarom het aan te raden is om hem een berichtje te sturen na de date

Als jij graag nog een date wil, wat weerhoudt jou er dan van om je telefoon op te pakken en hem een appje te sturen? Precies, helemaal niets en niemand. Daten op zichzelf is al moeilijk genoeg en daarom helpen wij je graag een handje mee.

Vertel hem wat je waardeerde tijdens de date

De date was hartstikke gezellig en nu zit je te twijfelen over wat je hem moet sturen. Vraag jezelf af wat je zo leuk vond aan je date. Gedroeg hij zich als een echte gentleman of hebben jullie nu al een inside-joke. Haak hier juist op in, bedank hem en vertel hem dat jij de volgende date wil betalen. Of vertel dat je nog steeds niet kan stoppen met lachen om dat ene grapje. Mannen houden ervan als ze merken dat jij hem waardeert.

Eindig het berichtje met een vraag

Of het nu een vraag is over zijn dag, zijn plannen voor het weekend of een andere belangstellende vraag. Misschien is de band van je fiets wel (heel toevallig?) lek en ben je op zoek naar een redder in nood. Als je hem een vraag stelt of om hulp vraagt verhoogt dit de kans dat hij reageert en wie weet leidt dit wel tot het plannen van een volgende date. Want als hij toch niks te doen heeft volgend weekend?

Houd het simpel

Het is natuurlijk erg verleidelijk om hem een enorm lange alinea te sturen over zijn leuke sproetjes en dat je kriebels van hem krijgt als hij je op een bepaalde manier aanstaart. Maar wat juist super goed werkt bij mannen is door het simpel te houden. Uiteindelijk is het het beste als je gewoon lekker doet waar jij je goed bij voelt. Als jij een leuke tijd hebt gehad en je wilt die persoon graag weer zien, ga er dan voor en stuur hem een lief kort berichtje.

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single verkiest huisdier boven nieuwe liefde

Ruim 63 procent van de singles weigert ronduit zijn of haar...

Alcohol en verliefdheid hebben hetzelfde effect

Dronken van verliefdheid? Dat kan wel degelijk zo blijkt uit een...

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé...

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde...

Is het lust of toch liefde?

Je hebt jezelf vast ook wel eens afgevraagd, wat voel ik...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie