gentleman
1 August 2017

Vallen op een gentleman

De aantrekkingskracht van een foute man kan voor veel vrouwen onweerstaanbaar zijn. Maar uiteindelijk wordt je er nooit echt gelukkig van of mee. Maar hoe komt het dat we ons vaak aangetrokken voelen tot een man waar we geen serieuze toekomst mee kunnen opbouwen? En waarom vallen we niet gewoon we op een gentleman?

Vallen op een gentleman

Waarom vallen we niet gewoon op een gentleman? Dat is toch veel makkelijker en zou veel leed voorkomen. Lexa.nl vroeg psychotherapeut Chiara Bijl voor tips en tricks. En met de nieuwe Lexa Badge op Lexa.nl maakt de datingservice het nog makkelijker voor vrouwen om een gentleman in één oogopslag te herkennen.

‘Vrouwen zijn niet de meest simpele wezens. Enerzijds zijn ze vaak op zoek naar de echte liefde, naar een man die rekening met ze houdt, voor haar zorgt, betrouwbaar en galant is. Anderzijds schuiven we de mannen die hier aan voldoen terzijde als ‘te makkelijk’, ‘saai’ of in ieder geval niet spannend genoeg,’ aldus Chiara Bijl. ‘Vrouwen willen vooral een man die weerstand biedt, maar ook één die haar opvangt als het nodig is.’

Foute types op een rijtje

Maar hoe kunnen we nou weten dat we niet met een gentleman te maken hebben? Chiara zette een aantal foute types op een rijtje:

1. De egoïst

De egoist is Spannend, zelfstandig en hard-to-get.
Hij is aantrekkelijk omdat hij zelfstandig is en spanning uitstraalt. Om aandacht te krijgen van een egoïst moet je heel wat moeite doen. Want het gaat bij hem eigenlijk alleen maar om ‘ik, ik, ik’.

2. De aanbidder

De aanbidder is een gulle gever, zoetsappig en overweldigend.
Hij is onweerstaanbaar omdat hij je op handen draagt. Maar in dit geval is het ‘too good to be true’. De aanbidder is vaak overweldigend, maar heeft een korte aandachtsboog. Vaak is de relatie met hem ook maar van korte duur.

3. De gladde leugenaar

De gladde leugenaar is perfect, houdt mooie praatjes en heeft alles voor elkaar
In het begin lijkt hij perfect. Alles is smooth & silky, maar naarmate je hem langer kent ontbreekt er toch wel wat inhoud. Hij houdt van opscheppen, en heeft vaak meerdere ijzers in het vuur tijdens het daten.

Herken de gentleman makkelijk op Lexa.nl

Online kan het lastig zijn om te zien wie er serieus aan het daten is en wie niet. Datingservice Lexa.nl introduceert daarom als eerste datingservice in Europa de Lexa Badge. Een certificaat die mannelijke leden van Lexa.nl kunnen krijgen als zij voldoen aan de voorwaarde voor de badge: een goed profiel, voorzien van foto, en de ondertekening van het “handvest van de Lexa Badge”. Daarnaast kunnen mannen een Lexa Badge Certificate krijgen. Hiermee worden de members aangeduid die een profieltekst hebben geschreven en positieve feedback hebben ontvangen van de single vrouwen met wie ze de afgelopen maand op Lexa.nl contact hebben gehad.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Deze leugens worden het meest opgedist op datingapps

Een leugentje om bestwil.. niets menselijks is ons vreemd toch? Want...

Waarom onze lichaamstaal verraadt dat we liegen

We liegen eerder tegen kennissen dan tegen hechte vrienden of onze...

Wat te doen met een aanbidder waar jij niet verliefd op bent?

Jij vindt hem echt wel aardig maar niet meer dan ‘gewoon...

Zo merk je dat jouw online date een leugenaar is

Niet alle online daters zijn leugenaars, maar je moet wel voorzichtig...

Allereerste chatbox in datingmarkt

Lara Bot is een virtuele coach ontwikkeld door Meetic, moederbedrijf van...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie

SmartSingles.nl