Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
gratis activiteiten singles
5 februari 2019

Valentijnsfeest voor Leidse singles

Singles van Leiden: haal je mooiste outfit maar uit de kast en bedenk alvast wat leuke goede openingszinnen (deze dus niet…) en dan ben je helemaal klaar voor een super gezellig valentijnsfeest!  

Waag een Valentijn

Op vrijdag 15 februari kun je naar het feest Waag een Borrel: de Valentijnseditie. Dit feest wordt georganiseerd door – je raadt het al – restaurant Waag. In een ruimte vol hartjes en met wat sfeervolle lovesongs op de achtergrond, kun jij lekker borrelen en dansen met andere Leidenaren. Flirten word je éxtra makkelijk gemaakt, want alle feestgangers hebben een label op!

De liefdeslabels

Er zijn vier soorten labels waar je uit mag kiezen. Rood voor vrijgezelle vrouwen die openstaan voor een date met iemand van hetzelfde of de tegenovergestelde sekse. Blauw voor mannen die openstaan voor een date. Er zijn groene labels voor Leidenaren die bezet zijn, maar graag willen daten met andere bezette mensen. Ben je aanwezig als wing(wo)man? Dan ga je voor wit. Dat label is namelijk voor Leidenaren die gewoon willen feesten en geen interesse hebben in een date. Zo, weet je meteen op wie je af moet stappen en wie je over mag slaan.

Praktische info

Waag zal vanaf 23.00 uur zijn omgetoverd tot een romantisch borrelpaleis. De muziekstijlen die je kunt verwachten zijn onder andere guilty pleasures, dancehall en disco. Klinkt top toch? Zorg dat je voor 01.30 uur binnen bent, want dan sluiten de deuren. Entree is €5,- en je moet 21+ zijn om binnen te komen.

Nóg meer romance

Snak jij naar nóg meer romantiek in je leven? Dan hebben we nog wat andere leuke nieuwtjes voor je. In Waag kun je ook romantisch dineren op 14 februari, geheel in Valentijnssfeer. Zorg dat je dan ook meteen even een rondje door de stad loopt, want daar gaat Waag op donderdagavond rozen uitdelen. Kun je even een mooie beurt maken bij je liefje.

Bron: Indebuurt

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Inspiratie tips om nieuwe singles te ontmoeten

Erop uit om leuke nieuwe singles te ontmoeten maar heb je...

De 7 lekkerste en gezelligste foodfestivals van dit zomerseizoen

Houdt je van een lekker dagje uit met eten, muziek en...

40plus singles ontmoeten doe je in het singlescafe

Waar jongeren veelal pas vanaf 23.00 uur de dienst uitmaken is...

5 belangrijkste flirtregels op een festival

Nog eventjes en het festival seizoen is weer in volle gang!...

Single met Valentijn: zo maak je er een feestje van!

Wie zegt dat single zijn automatisch betekent dat je een hekel...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie