gratis activiteiten singles

Valentijnsfeest voor Leidse singles

Singles van Leiden: haal je mooiste outfit maar uit de kast en bedenk alvast wat leuke goede openingszinnen (deze dus niet…) en dan ben je helemaal klaar voor een super gezellig valentijnsfeest!  

Waag een Valentijn

Op vrijdag 15 februari kun je naar het feest Waag een Borrel: de Valentijnseditie. Dit feest wordt georganiseerd door – je raadt het al – restaurant Waag. In een ruimte vol hartjes en met wat sfeervolle lovesongs op de achtergrond, kun jij lekker borrelen en dansen met andere Leidenaren. Flirten word je éxtra makkelijk gemaakt, want alle feestgangers hebben een label op!

De liefdeslabels

Er zijn vier soorten labels waar je uit mag kiezen. Rood voor vrijgezelle vrouwen die openstaan voor een date met iemand van hetzelfde of de tegenovergestelde sekse. Blauw voor mannen die openstaan voor een date. Er zijn groene labels voor Leidenaren die bezet zijn, maar graag willen daten met andere bezette mensen. Ben je aanwezig als wing(wo)man? Dan ga je voor wit. Dat label is namelijk voor Leidenaren die gewoon willen feesten en geen interesse hebben in een date. Zo, weet je meteen op wie je af moet stappen en wie je over mag slaan.

Praktische info

Waag zal vanaf 23.00 uur zijn omgetoverd tot een romantisch borrelpaleis. De muziekstijlen die je kunt verwachten zijn onder andere guilty pleasures, dancehall en disco. Klinkt top toch? Zorg dat je voor 01.30 uur binnen bent, want dan sluiten de deuren. Entree is €5,- en je moet 21+ zijn om binnen te komen.

Nóg meer romance

Snak jij naar nóg meer romantiek in je leven? Dan hebben we nog wat andere leuke nieuwtjes voor je. In Waag kun je ook romantisch dineren op 14 februari, geheel in Valentijnssfeer. Zorg dat je dan ook meteen even een rondje door de stad loopt, want daar gaat Waag op donderdagavond rozen uitdelen. Kun je even een mooie beurt maken bij je liefje.

Bron: Indebuurt

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.