blije mensen door interacties

Valentijnseiland: deze singles hebben zich al opgegeven

Tinder in reallife, dat is het idee van Valentijnseiland op 13 februari op het Vogeleiland. Geen beeldschermen, geswipe en oppervlakkige chatberichten maar gewoon een borrel drinken, in het echt. Zoals het hoort. Deze 4 waaghalzen hebben zich al opgegeven voor een blind date. Nu jullie nog.

Liefdesparadijs

Het Paviljoen Vogeleiland tovert de avond voor Valentijnsdag, dinsdag 13 februari, om tot liefdesparadijs. Met fakkels, champagne, rode harten en cupido. De ideale plek om je eerste date te beleven. Single mannen en vrouwen (18+) uit Deventer (en omstreken) die de gok willen wagen kunnen zich opgeven. Deelname kost je helemaal niets, alleen een kleine dosis lef.

Blind date

Het zit namelijk zo, jij geeft je op, omschrijft naar wie je op zoek bent en wij zoeken tussen de kandidaten de perfect match voor jou uit. Het kan dus maar zo zijn dat je gekoppeld wordt aan één van deze vier! Ze zijn leuk he, laten we eerlijk zijn. Alex zoekt een knappe man, Yoni een lieve, Sophie een avontuurlijke en Rene wil een borrel drinken met een vrolijke dame.

Valentijn Deventer Singles

Gratis etentje

Je ontmoet je match voor het eerst op Valentijnseiland. Is het liefde op het eerste gezicht? En slaat de vonk over? Good for you! Nu ben je op Valentijnsdag niet meer alleen én maak je ook nog eens kans op een gratis Valentijnsdiner op 14 februari voor jou en je nieuwe liefde. Het Vogeleiland geeft tijdens de pre-party namelijk twee Valentijnsdiners weg. Een etentje voor de perfecte match én een etentje voor diegene die een single heeft opgegeven.

Aanmelden

Aanmelden is simpel en kan door een mailtje te sturen naar deventer@indebuurt.nl onder vermelding van ‘valentijnseiland.’ Voeg in de mail je naam, leeftijd, foto en een korte omschrijving van jouw toekomstige droomman/vrouw toe. Als wij een match gevonden hebben, krijg je een mailtje met uitnodiging. We reserveren een tafeltje voor jou én je blind date. Het eerste drankje en hapje is van ons, de rest is aan jullie. Het exacte programma volgt nog, houd indebuurt in de gaten.

Deventenaren, wie durft? Twijfel niet te lang, opgeven kan tot 1 februari. Kruip achter de computer en vind je liefde in de buurt!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.