Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
blije mensen door interacties
30 januari 2018

Valentijnseiland: deze singles hebben zich al opgegeven

Tinder in reallife, dat is het idee van Valentijnseiland op 13 februari op het Vogeleiland. Geen beeldschermen, geswipe en oppervlakkige chatberichten maar gewoon een borrel drinken, in het echt. Zoals het hoort. Deze 4 waaghalzen hebben zich al opgegeven voor een blind date. Nu jullie nog.

Liefdesparadijs

Het Paviljoen Vogeleiland tovert de avond voor Valentijnsdag, dinsdag 13 februari, om tot liefdesparadijs. Met fakkels, champagne, rode harten en cupido. De ideale plek om je eerste date te beleven. Single mannen en vrouwen (18+) uit Deventer (en omstreken) die de gok willen wagen kunnen zich opgeven. Deelname kost je helemaal niets, alleen een kleine dosis lef.

Blind date

Het zit namelijk zo, jij geeft je op, omschrijft naar wie je op zoek bent en wij zoeken tussen de kandidaten de perfect match voor jou uit. Het kan dus maar zo zijn dat je gekoppeld wordt aan één van deze vier! Ze zijn leuk he, laten we eerlijk zijn. Alex zoekt een knappe man, Yoni een lieve, Sophie een avontuurlijke en Rene wil een borrel drinken met een vrolijke dame.

Valentijn Deventer Singles

Gratis etentje

Je ontmoet je match voor het eerst op Valentijnseiland. Is het liefde op het eerste gezicht? En slaat de vonk over? Good for you! Nu ben je op Valentijnsdag niet meer alleen én maak je ook nog eens kans op een gratis Valentijnsdiner op 14 februari voor jou en je nieuwe liefde. Het Vogeleiland geeft tijdens de pre-party namelijk twee Valentijnsdiners weg. Een etentje voor de perfecte match én een etentje voor diegene die een single heeft opgegeven.

Aanmelden

Aanmelden is simpel en kan door een mailtje te sturen naar deventer@indebuurt.nl onder vermelding van ‘valentijnseiland.’ Voeg in de mail je naam, leeftijd, foto en een korte omschrijving van jouw toekomstige droomman/vrouw toe. Als wij een match gevonden hebben, krijg je een mailtje met uitnodiging. We reserveren een tafeltje voor jou én je blind date. Het eerste drankje en hapje is van ons, de rest is aan jullie. Het exacte programma volgt nog, houd indebuurt in de gaten.

Deventenaren, wie durft? Twijfel niet te lang, opgeven kan tot 1 februari. Kruip achter de computer en vind je liefde in de buurt!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vergeet datingsites maar doe mee aan winter date night

Eric Nijkamp van de Borgerswoldhoeve in Veendam zoekt singles die mee...

Single-expert Sanne start nieuw speeddating concept

Daten kan veel leuker en vooral wat luchtiger. Althans dat vindt...

5 x lekker dansen en feesten met singles

Al plannen voor het weekend nu je single bent? Kom van...

Moet je nieuwe lief beslist van reizen houden of stel je te hoge eisen?

Al een tijdje zijn in Nederland meer dan een miljoen mensen...

Singles herfst ontmoetingen

Het is nu dan echt zover hoor, de herfst is begonnen!...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie