Alleen tijdens de feestdagen
12 February 2013

Valentijnsdag? Vrijdag is het weer voorbij!

Het is bijna Valentijnsdag! Een dag vol verwachting of er een valentijnskaart op je deurmat ligt. Veel vrouwen die single zijn, hopen toch stiekem op zo’n liefdesverklaring per post. Dat geeft natuurlijk niemand toe! Maar de teleurstelling is toch aanwezig, als ze thuiskomt, en er bij de post geen felbegeerde kaart ligt!

Hoe kun je deze teleurstelling op Valentijnsdag voorkomen?

1) Nederlanders zijn niet zo met Valentijnsdag bezig. De meeste Nederlanders vinden het een commercieel circus.  De kans dat zo’n kaart op jouw deurmat ligt is dus vrij klein. Bereid je zelf dus  voor op niets dan kan het alleen maar meevallen. Stuur zelf ook geen valentijnskaart, want de meeste mannen vinden het onzin. Er zijn betere manieren om te laten zien dat je iemand leuk vindt.

2) Er zijn vrouwen, die wel een relatie hebben en teleurgesteld zijn, omdat hun partner niets wil doen of heeft gedaan met Valentijnsdag! Hun teleurstelling is vaak veel groter. Misschien is dat een geruststellende gedachte?

3) Schrijf een liefdesverklaring aan jezelf! Het is belangrijker dat jij jezelf lief vindt, dan dat iemand anders dat vindt. Dus besteed deze dag door positieve aandacht aan jezelf te geven.

4) Geef jezelf een valentijnscadeautje! Koop voor jezelf iets, wat je heel graag wilt hebben.

5) Als je Valentijnsdag toch al te commercieel vindt, verwen jezelf met iets wat geen geld kost. Maak een mooie wandeling of ga op bezoek bij een lieve vriendin.

6) Ga niet zitten piekeren, maar leid je zelf vandaag af met activiteiten die al jouw aandacht nodig hebben. Je voelt je pas zielig, als je negatief denkt! Geef jezelf dus geen tijd om te denken.

7) Bedenk, dat als je een kaart krijgt van iemand, die je echt niet leuk vindt, je daar misschien ook nog op moet reageren. Dan liever geen kaart, toch?

8) Kijk op Valentijnsdag vooral geen romantische films. Dan ga jij jezelf alleen nog maar zieliger vinden.

9) Organiseer een valentijnsdiner met vriendinnen die ook single zijn. Als jouw vriendinnen allemaal een singleman meenemen, die nog onbekend is voor de groep, dan wordt dat vast een bijzondere avond.

10) Als je het zat bent om single te zijn, grijp dan deze dag aan, om er iets aan te doen. Zoek hulp en maak een afspraak bij een singlecoach. Relatieraadsels zijn er om opgelost te worden! Kijk voor meer informatie op www.relatieraadsel.nl

Wat je ook doet op deze dag, zorg dat het positief is voor jou. Als je single bent, kun je deze dag besteden door jezelf eens lekker te vertroetelen. Want dat kun jezelf toch ook prima! Je hebt helemaal geen bevestiging nodig van een ander om jezelf leuk te vinden. Een plezierige dag gewenst!

Bron: Telegraaf

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single op Valentijnsdag: 14 x een alternatief

Hoewel de ene single er geen bal om geeft steekt het...

Singles en Valentijnsdag: leuke tips!

Heb je zin om er op uit te gaan rondom Valentijnsdag,...

Single met Valentijn: zo maak je er een feestje van!

Wie zegt dat single zijn automatisch betekent dat je een hekel...

Tips voor singles met Valentijn

Valentijnsdag is een best behoorlijk overschatte dag. Alsof iedereen ineens dolgelukkig...

Valentijnsfeest voor Leidse singles

Singles van Leiden: haal je mooiste outfit maar uit de kast...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

advertentie

SmartSingles.nl