seksproblemen ouderdom

Valentijnsdag valt in de smaak bij 50-plussers

Uit onderzoek van 50plusmatch is gebleken dat single 50-plussers zeer romantisch zijn ingesteld. Zo zegt bijna 70% van de single mannen dat ze een nieuwe liefde met Valentijnsdag graag zouden willen verrassen met een etentje, cadeautje of zelfs een weekendje weg. Van de vrouwen ligt dit percentage met ruim 80% zelfs nog iets hoger.

Romantiek ten top

Veel 50+ singles gaan op zoek naar nieuwe romantiek als ze na een scheiding of overlijden van hun partner er weer alleen voor komen te staan. Immers, samen is nu eenmaal leuker dan alleen. Steeds vaker gaan 50-plussers online op zoek naar een nieuwe partner, bij voorkeur via een gespecialiseerde datingsite met singles die dezelfde interesses en levenservaring hebben. 50plusmatch ziet in de periode voor 14 februari het aantal zoekende 50-plussers dan ook sterk toenemen. Want wat is er nu romantischer dan Valentijnsdag door te brengen met je nieuwe liefde?

50plusmatch

50plusmatch is een betrouwbaar platform waar 50-plussers doelgericht online in contact kunnen komen met mogelijke nieuwe partners. Sinds 2006 heeft 50plusmatch al ontelbaar veel matches gerealiseerd. 50plusmatch is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP), lid van Thuiswinkel.org en in bezit van het Keurmerk Veilig Daten. Je hebt dus de garantie dat er vertrouwelijk met je gegevens wordt omgegaan en je precies krijgt wat je verwacht: in contact komen met andere serieuze leeftijdsgenoten die net als jij op zoek zijn naar een nieuwe partner.

Bron: Match4me

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.