kakkerlak valentijn

Valentijnsdag tip: toon je liefde met een kakkerlak

Ben je hartstikke verliefd en ben je nog op zoek naar een origineel cadeautje om je geliefde in het zonnetje te zetten met Valentijn? De Bronx Zoo heeft misschien de ideale oplossing.

Kakkerlakken voor romantici

Voor het zesde jaar op rij geeft de New Yorkse dierentuin romantici de kans om een kakkerlak te vernoemen naar hun geliefde. Voor een luttele tien dollar (negen euro) mag je één van de sissende reuzenkakkerlakken uit Madagaskar een naam geven en krijg je een digitaal certificaat als bewijs van je liefde en adoratie. Voor 25 dollar (23 euro) krijg je een papieren certificaat met de naam van jouw kakkerlak en een chocolaatje.

Beetje liefde

De Bronx Zoo hoopt dat de duizenden naamloze kakkerlakken zo een beetje liefde krijgen met Valentijn. Daarnaast wil de dierentuin de onverdiende slechte reputatie van de beestjes bijschaven. De opbrengst wordt gebruikt voor het onderhoud van alle dieren.

Schorpioenen voor ex

De San Francisco Zoo heeft zich laten inspireren door de Bronx Zoo, maar met minder romantische bedoelingen. Het dierenpark aan de Amerikaanse westkust roept mensen op om kakkerlakken of schorpioenen te adopteren en te vernoemen naar hun ex.

Panda of Pinguïn

Mensen met een meer romantische inborst kregen vorig jaar de kans om een kleine panda of een pinguïn te adopteren. Zie je het niet zo zitten met die beestenboel? Kijk dan hier voor originele cadeautips met valentijn. Nog op zoek naar een lieverd? Check de versiertips! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!