Valentijnsdag laat singles onberoerd

11-02-2008 – Valentijnsdag laat singles onberoerd

Valentijnsdag mag dan vele harten beroeren, single Nederland loopt er niet bepaald warm voor. Het versturen van een, al dan niet anonieme liefdesverklaring, SMS of rode roos blijkt niet erg in trek. Bijna 60% van de 557 ondervraagde singles laat aan Online Magazine Singlessite weten absoluut geen plannen te hebben om een romantische daad te verrichten.

Ouderwets liefdesteken
Voor de singles die wél behept zijn met romantische gevoelens, valt de traditionele ansichtkaart nog het meest in de smaak. Maar liefst 17% kiest ondanks alle moderne communicatiemiddelen voor een liefdesverklaring in de ouderwetse vorm. De snelle SMS of de geurende rode roos blijken blijkt vandaag de dag echt ‘not done’. Alleen het sturen van een cadeautje mag nog op enige belangstelling rekenen. Zo’n 4% verzendt een kleine attentie naar zijn of haar liefdesobject.

Stille liefde
Van alle in stilte verliefde singles trekt slechts zo’n 6% de stoute schoenen aan om op Valentijnsdag openlijk uit te komen voor zijn of haar vlinders in de buik. Een overige 12% is niet zo dapper. Zij kiezen er voor om ook na Valentijnsdag in stilte verliefd te blijven.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten