tips singles valentijnsdag

Valentijn voor veel mannen verplichte kost

De Nederlandse man beschouwt Valentijnsdag veel meer als verplichte kost dan de vrouw, maar tast toch het diepst in de buidel. Mannen geven gemiddeld 77 euro uit, vrouwen daarentegen 55 euro.

Geheime liefde

Bovendien betaalt de man de date nog steeds het vaakst. In maar 1% van de gevallen is het altijd de vrouw die betaalt.  Dit blijkt uit onderzoek van Groupon onder 960 Nederlanders. Op deze dag willen we onze (geheime) liefde vooral laten zien hoeveel we van hem/haar houden (45%) en onze Valentijn verwennen (47%).

Liefdesgebaar

De traditionele activiteiten voeren de boventoon, zoals samen uiteten gaan (33%) of een cadeau geven (26%). Voor wie zich buiten de gebaande paden wil begeven, biedt Groupon vanaf vandaag een gratis Valentijndeal waarmee je kans maakt op een volledig verzorgd groots liefdesgebaar.

Elke dag Valentijnsdag

Het vergeten van Valentijnsdag is voor veel van de ondervraagden niet erg. Het wordt niet als iets ‘heel belangrijks’ beschouwd (40%). Opvallend is wel dat mannen toch iets romantischer zijn, maar liefst 52% van de mannen geeft aan dat vergeten niet erg is omdat het voor hen ‘elke dag Valentijnsdag is’. Voor vrouwen ligt het vergeten van de dag toch gevoeliger, één op de tien vrouwen geeft aan dat het vergeten van Valentijnsdag reden is om te twijfelen aan de relatie, bij de mannen is dat slechts 2%. Overige respondenten (5%) zouden wraak nemen door op zijn/haar verjaardag niets te doen óf eisen dat de partner het goedmaakt met iets groots en duurs.

Groots gebaar

Mocht je van plan zijn om dit jaar je (geheime) liefde te verrassen op Valentijnsdag, dan kun je uiteraard kiezen voor een etentje of een mooi cadeau. Maar waarom zou je het simpel houden, als het ook groots en romantisch kan? Dit jaar geeft Groupon één consument namelijk de kans om zijn/haar geliefde te verrassen met een compleet verzorgd liefdesarrangement in het valentijnsweekend. Je doet mee aan de winactie door de gratis deal aan te schaffen voor één van de volgende redenen (dealopties):

  • Een geheel verzorgd huwelijksaanzoek;
  • Een geheel verzorgd aanzoek om je geloftes te vernieuwen;
  • Het perfecte moment om te vertellen dat je zwanger bent;
  • Het vieren van jullie jubileum, zoveel jaar samen (relatie / huwelijk);
  • Je geliefde bedanken zo goed voor jou te zijn geweest;
  • Je geliefde bedanken zo goed voor anderen te zijn geweest.

Verrassing

De deal is hier aan te schaffen en op 9 februari maakt Groupon de winnaar bekend. Hij/zij hoort dan ook wat hij of zij mag verwachten in het Valentijnsweekend. Het enige wat de winnaar moet doen, is samen met zijn/haar partner op pad gaan en het zolang een verrassing houden.

#ikkusje

Naast de winactie via de deal, heeft Groupon vanaf vandaag ook een social contest genaamd #ikkusje. Via de landingspagina of via Twitter en Instagram maken consumenten kans op een verrassingsweekend voor 2 naar een Europese stad óf 100 euro aan Groupon-tegoed.

Speciale valentijn tips voor singles vind je hier! 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.