tips singles valentijnsdag

Valentijn voor veel mannen verplichte kost

De Nederlandse man beschouwt Valentijnsdag veel meer als verplichte kost dan de vrouw, maar tast toch het diepst in de buidel. Mannen geven gemiddeld 77 euro uit, vrouwen daarentegen 55 euro.

Geheime liefde

Bovendien betaalt de man de date nog steeds het vaakst. In maar 1% van de gevallen is het altijd de vrouw die betaalt.  Dit blijkt uit onderzoek van Groupon onder 960 Nederlanders. Op deze dag willen we onze (geheime) liefde vooral laten zien hoeveel we van hem/haar houden (45%) en onze Valentijn verwennen (47%).

Liefdesgebaar

De traditionele activiteiten voeren de boventoon, zoals samen uiteten gaan (33%) of een cadeau geven (26%). Voor wie zich buiten de gebaande paden wil begeven, biedt Groupon vanaf vandaag een gratis Valentijndeal waarmee je kans maakt op een volledig verzorgd groots liefdesgebaar.

Elke dag Valentijnsdag

Het vergeten van Valentijnsdag is voor veel van de ondervraagden niet erg. Het wordt niet als iets ‘heel belangrijks’ beschouwd (40%). Opvallend is wel dat mannen toch iets romantischer zijn, maar liefst 52% van de mannen geeft aan dat vergeten niet erg is omdat het voor hen ‘elke dag Valentijnsdag is’. Voor vrouwen ligt het vergeten van de dag toch gevoeliger, één op de tien vrouwen geeft aan dat het vergeten van Valentijnsdag reden is om te twijfelen aan de relatie, bij de mannen is dat slechts 2%. Overige respondenten (5%) zouden wraak nemen door op zijn/haar verjaardag niets te doen óf eisen dat de partner het goedmaakt met iets groots en duurs.

Groots gebaar

Mocht je van plan zijn om dit jaar je (geheime) liefde te verrassen op Valentijnsdag, dan kun je uiteraard kiezen voor een etentje of een mooi cadeau. Maar waarom zou je het simpel houden, als het ook groots en romantisch kan? Dit jaar geeft Groupon één consument namelijk de kans om zijn/haar geliefde te verrassen met een compleet verzorgd liefdesarrangement in het valentijnsweekend. Je doet mee aan de winactie door de gratis deal aan te schaffen voor één van de volgende redenen (dealopties):

  • Een geheel verzorgd huwelijksaanzoek;
  • Een geheel verzorgd aanzoek om je geloftes te vernieuwen;
  • Het perfecte moment om te vertellen dat je zwanger bent;
  • Het vieren van jullie jubileum, zoveel jaar samen (relatie / huwelijk);
  • Je geliefde bedanken zo goed voor jou te zijn geweest;
  • Je geliefde bedanken zo goed voor anderen te zijn geweest.

Verrassing

De deal is hier aan te schaffen en op 9 februari maakt Groupon de winnaar bekend. Hij/zij hoort dan ook wat hij of zij mag verwachten in het Valentijnsweekend. Het enige wat de winnaar moet doen, is samen met zijn/haar partner op pad gaan en het zolang een verrassing houden.

#ikkusje

Naast de winactie via de deal, heeft Groupon vanaf vandaag ook een social contest genaamd #ikkusje. Via de landingspagina of via Twitter en Instagram maken consumenten kans op een verrassingsweekend voor 2 naar een Europese stad óf 100 euro aan Groupon-tegoed.

Speciale valentijn tips voor singles vind je hier! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam