7 super tips speeddaten

Valentijn singles borrel in het witte paard

Woon je in Brabant en heb je zin om tijdens een ongedwongen borrel andere singles te ontmoeten en wie weet wel de prins(es) op het witte paard tegen het lijf te lopen?

Dan is deze locatie wel heel toepasselijk! Hotel het Witte Paard in Etten-Leur waagt zich op de markt van singles. In samenwerking met PUUR relatiebemiddeling Breda organiseren zij een borrel op de dag van de liefde om alleenstaanden een podium te bieden om elkaar te ontmoeten.

Valentijnsborrel

Op vrijdag 14 februari, vindt de eerste ‘single’ borrel plaats in de bar van Het Witte Paard. Het initiatief tussen beide bedrijven is ontstaan doordat steeds meer mensen worden opgelicht als ze online te daten. “Mensen die op zoek zijn naar liefde, warmte en genegenheid komen bedrogen uit, als blijkt dat de persoon met wie zij via internet contact leggen in werkelijkheid helemaal niet bestaat”, aldus de organisatie. Het idee is dat in een ongedwongen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje, singles elkaar kunnen ontmoeten.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.