7 super tips speeddaten

Valentijn singles borrel in het witte paard

Woon je in Brabant en heb je zin om tijdens een ongedwongen borrel andere singles te ontmoeten en wie weet wel de prins(es) op het witte paard tegen het lijf te lopen?

Dan is deze locatie wel heel toepasselijk! Hotel het Witte Paard in Etten-Leur waagt zich op de markt van singles. In samenwerking met PUUR relatiebemiddeling Breda organiseren zij een borrel op de dag van de liefde om alleenstaanden een podium te bieden om elkaar te ontmoeten.

Valentijnsborrel

Op vrijdag 14 februari, vindt de eerste ‘single’ borrel plaats in de bar van Het Witte Paard. Het initiatief tussen beide bedrijven is ontstaan doordat steeds meer mensen worden opgelicht als ze online te daten. “Mensen die op zoek zijn naar liefde, warmte en genegenheid komen bedrogen uit, als blijkt dat de persoon met wie zij via internet contact leggen in werkelijkheid helemaal niet bestaat”, aldus de organisatie. Het idee is dat in een ongedwongen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje, singles elkaar kunnen ontmoeten.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Linda ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona