Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
vrouw met lach
21 april 2018

Val jij als sterke onafhankelijke vrouw ook op emotioneel onbereikbare mannen?

Heb jij het gevoel dat je een potje maakt van je liefdesleven terwijl je verder een onwijze powervrouw bent? Niets om je voor te schamen! Want het zijn juist de onafhankelijke vrouwen die vallen voor emotioneel onbereikbare mannen.

Waarom je altijd valt voor emotioneel onbereikbare mannen:

1# Je weet dat hij je plannen nooit in de weg zal staan. Omdat hij zo onbereikbaar is, weet je dat hij nooit zal zeggen dat je te veel tijd besteedt aan je werk of je sociale leven. Hij zal nooit je plannen in de weg staan. En dat is soms ook wel een fijn gevoel, juist omdat je zo onafhankelijk bent. Je weet dat hij je nooit zal verstikken met aandacht.

2# Je bent het gewend om voor jezelf te zorgen. Om je eigen boontjes te doppen, om te zorgen dat dingen geregeld worden. Je hebt letterlijk geen man nodig in je leven. En daarom val je ook niet op een man die jouw leven wil beheersen. Daar wordt je alleen maar gek van.

3# Je bent bang dat je jezelf verliest. Dat je jezelf laat gaat als er een man is die wel emotioneel beschikbaar is. Je wil niet verdrinken in hem. Want waar blijf je zelf dan nog?

4# En je wil ook niet gekwetst worden. Je denkt dat je voor veilig kiest door voor een man te kiezen die niet helemaal beschikbaar is. Omdat je dan al van tevoren weet dat hij er nooit helemaal zal zijn voor je. Zodat je ook niet teleurgesteld raakt.

5# Het is een manier van zelfbescherming. Denk je. Want eigenlijk is het een manier van zelfdestructie. Juist doordat je geen pijn wil voelen, zul je pijn voelen. Want de man die emotioneel niet beschikbaar is, zal je sowieso kwetsen.

6# Als jij je hierin herkent, betekent het dat je heel sterk en onafhankelijk bent. Je hebt niemand nodig. Je hebt je eigen leven. Maar als je echte liefde wil, vergeet die onbereikbare mannen dan. Echte liefde zal er pas zijn als je de muur om jezelf afbreekt en je open stelt.

7# Ja, dan kun je pijn ervaren. Maar ervaar je die niet ook als je weer een emotioneel onbereikbare man date? Bovendien: je zult ook liefde ervaren. En je zult ervaren wat het is als de liefde wederzijds is. Is dat niet de moeite van het proberen waard?

Bron: Beautify

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

De beste keus voor een eerste date

Je bent al een tijd met iemand aan het praten, mailen,...

Dit element is funest voor je seksleven

Ben je niet helemaal happy met je seksleven op dit moment?...

Waarom je toch telkens valt op die onbereikbare man

Mega vlinders in je buik, je denkt de godganselijke tijd aan...

Laag gevoel van eigenwaarde: vijf vragen en antwoorden

Mensen die een (zeer) lage dunk van zichzelf hebben, zullen moeite...

Waarom je niet slecht in relaties bent als je al wat langer single bent

Ben je al een tijdje single terwijl je vriendinnen zich stuk...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een ├ęchte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie