vrouw met lach

Val jij als sterke onafhankelijke vrouw ook op emotioneel onbereikbare mannen?

Heb jij het gevoel dat je een potje maakt van je liefdesleven terwijl je verder een onwijze powervrouw bent? Niets om je voor te schamen! Want het zijn juist de onafhankelijke vrouwen die vallen voor emotioneel onbereikbare mannen.

Waarom je altijd valt voor emotioneel onbereikbare mannen:

1# Je weet dat hij je plannen nooit in de weg zal staan. Omdat hij zo onbereikbaar is, weet je dat hij nooit zal zeggen dat je te veel tijd besteedt aan je werk of je sociale leven. Hij zal nooit je plannen in de weg staan. En dat is soms ook wel een fijn gevoel, juist omdat je zo onafhankelijk bent. Je weet dat hij je nooit zal verstikken met aandacht.

2# Je bent het gewend om voor jezelf te zorgen. Om je eigen boontjes te doppen, om te zorgen dat dingen geregeld worden. Je hebt letterlijk geen man nodig in je leven. En daarom val je ook niet op een man die jouw leven wil beheersen. Daar wordt je alleen maar gek van.

3# Je bent bang dat je jezelf verliest. Dat je jezelf laat gaat als er een man is die wel emotioneel beschikbaar is. Je wil niet verdrinken in hem. Want waar blijf je zelf dan nog?

4# En je wil ook niet gekwetst worden. Je denkt dat je voor veilig kiest door voor een man te kiezen die niet helemaal beschikbaar is. Omdat je dan al van tevoren weet dat hij er nooit helemaal zal zijn voor je. Zodat je ook niet teleurgesteld raakt.

5# Het is een manier van zelfbescherming. Denk je. Want eigenlijk is het een manier van zelfdestructie. Juist doordat je geen pijn wil voelen, zul je pijn voelen. Want de man die emotioneel niet beschikbaar is, zal je sowieso kwetsen.

6# Als jij je hierin herkent, betekent het dat je heel sterk en onafhankelijk bent. Je hebt niemand nodig. Je hebt je eigen leven. Maar als je echte liefde wil, vergeet die onbereikbare mannen dan. Echte liefde zal er pas zijn als je de muur om jezelf afbreekt en je open stelt.

7# Ja, dan kun je pijn ervaren. Maar ervaar je die niet ook als je weer een emotioneel onbereikbare man date? Bovendien: je zult ook liefde ervaren. En je zult ervaren wat het is als de liefde wederzijds is. Is dat niet de moeite van het proberen waard?

Bron: Beautify

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam