volle koffer

Vakantieseks: deze speeltjes kunnen de koffer in

Het aantal mensen dat met een gerust hart een vibrator koopt, is de afgelopen jaren flink gestegen. Niet alleen durven we seksspeeltjes te kopen, ook experimenteren we steeds meer. Zelfs op vakantie! De speeltjes gaan lekker mee in de koffer. Maar, wat kan eigenlijk wel mee en wat niet? EasyToys.nl deed onderzoek en zette de do’s en don’ts voor je op een rij.

Auto versus vliegtuig

Mocht je een vakantie hebben geboekt naar Frankrijk of Italië en daar met de auto naartoe willen rijden, dan is het advies om vooral mee te nemen wat je mee wilt nemen! Leef je lekker uit zoals je thuis ook doet. Maak je een reis met het vliegtuig? Dan is het even opletten geblazen. Met de huidige veiligheidsmaatregelen op vliegvelden is het niet ondenkbaar dat je je handbagage moet openen of dat de inhoud van je koffer uitgebreid te zien is op een scan.

Dit kan wel:

Glijmiddel is eigenlijk een must om mee te nemen op reis. Door verandering van klimaat of een jetlag kun je het heel hard nodig hebben! Welke soort en hoeveel je ook meeneemt: stop het niet in je handbagage. Je mag namelijk alleen maar vloeistoffen meenemen van maximaal 100 ML. Uiteraard zijn er flacons die een kleinere inhoud bevatten dan dat, maar je staat waarschijnlijk niet graag tussen een rij vakantiegangers met je tubes EaysGlide.

Kleine toys

Alle toys die klein van stuk zijn. Ga voor lipstick vibrators, vibrerende eitjes of een masturbator ei voor mannen. Deze kleine sextoys hebben tal van voordelen! Ze zijn discreet, compact en kosten vaak niet zo heel veel. Besluit je ze namelijk mee te nemen in je handbagage en mocht je onverhoopt een exemplaar moeten inleveren, dan is dat niet zo erg als jouw speeltje maar een tientje heeft gekost. Stop altijd wel minstens twee van alles in je tas. Het liefst een in je handbagage en in je koffer. Bonus: mocht je er mee door de douane komen, dan hoef je je op een lange vlucht zeker niet te vervelen.

Condooms

Condooms: vaak een beetje vergeten, maar minstens net zo belangrijk! Condooms zijn, zeker voor singles, een absolute must voor in de koffer. Op vakantie zijn we namelijk vaak losser, we zijn sneller geneigd tot overgaan op seks en alle remmen gaan los. Zeker als je wisselende, onbekende partners hebt, is veilig vrijen geen overbodige luxe. Sop condooms niet alleen in je koffer maar ook in je handbagage. Stel dat je je koffer als vermist op moet geven, dan heb je in ieder geval de voorraad in je handbagage nog. Je wilt niet in een vreemd land waar je de taal amper spreekt op zoek naar jouw maat of favoriete condooms. Bovendien weet je maar nooit wie er naast je zit in het vliegtuig.

Dit kan niet:

Te veel seksspeeltjes in je koffer. Neem nooit meer mee dan je kunt gebruiken in een week of twee. Een man in Brazilië werd namelijk ooit opgepakt op een vliegveld met 300 speeltjes die hij naar eigen zeggen voor eigen gebruik mee had genomen. Je raadt het al: hij kon ze inleveren. Je wilt je fortuin aan toys liever niet in de prullenbak achterlaten op een willekeurig vliegveld, zonde! Bekijk daarom van te voren of er speciale regels zijn voor jouw vakantiebestemming. Reis je bijvoorbeeld naar de VS? Dan mag je maximaal drie vibrators mee!

Lingerie

Erotische lingerie aantrekken tijdens de vlucht. We hebben het niet over de standaard BH-setjes en strings of boxershorts, maar het grovere geschud. GA niet met een strap-on harnas of leren body met riempjes onder je kleding op reis. Aan veel van deze lingerie zit namelijk metaal. In verstelbare gespjes bijvoorbeeld. Je vergroot hiermee de kans dat de poortjes afgaan als jij door de douane loopt. Je wilt liever niet uitleggen waar het vandaan komt.

Oplaadbaar

Alles wat oplaadbaar en elektronisch is, kun je beter thuislaten. Wil je toch je favoriete grote, oplaadbare vibrator mee? Stop hem dan in je koffer en zeker niet in je handbagage. De röntgenscans van de douane reageren namelijk sterk op draden en metaal. En de kans is erg groot dat je jouw favoriete speeltje uit je tas moet halen in een apart bakje voor ‘elektronisch goed’ moet plaatsen. Tenzij je de douanebeambte een fijne dag wilt bezorgen, is dit geen goed idee.

SM

Ingewikkelde SM-artikelen: een klein pincetje of een Zwitsers zakmes worden vaak onderschept door de douane. Deze artikelen zijn te gevaarlijk om mee te nemen aan boord. Ben je van plan een pinwheel of speculum mee te nemen? Denk dan eerst goed na. Als een attribuut als een pincet al wordt onderschept, laat staan wat er dan gebeurt met een ingewikkeld en ondefinieerbaar SM-artikel. Daarom ons advies: laat artikelen waarvan niet voor iedereen meteen duidelijk is wat het is, lekker thuis! Wil je je partner toch graag domineren op vakantie? Bondagetouw en – tape zijn veilig.

Verboden

Het spreekt misschien voor zich maar te grote apparaten en speeltjes kun je ook beter thuis laten. Die enorme dildo of seksmachine zijn simpelweg niet mee te nemen in het vliegtuig. Het maakt niet alleen je koffer enorm zwaar, voor sommige attributen is er waarschijnlijk niet eens plek. Wist je dat zelfs een opblaaspop vaak niet eens mee mag? Reis je bijvoorbeeld naar Vietnam, dan is het zelfs helemaal verboden om seksspeeltjes mee te nemen. Je wordt geacht deze bij aankomst in te leveren op het vliegveld. Het voordeel is dan wel weer dat je hem mee terug naar huis mag als je het land verlaat.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Een individuele rondreis door Noorwegen maken
By Redactie ·
7 december 2023

Een individuele rondreis door Noorwegen maken

De verborgen parels van de Nederlandse nationale parken: Een reis door ongerepte natuur
By Redactie ·
25 september 2023

De verborgen parels van de Nederlandse nationale parken: Een reis door ongerepte natuur

Single Maak die wereldreis, maar regel eerst wel dit!
By Redactie ·
4 augustus 2023

Single? Maak die wereldreis, maar regel eerst wel dit!

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.