Maris Life voor alleenstaande ouders

Vakanties voor alleenstaande ouder met kinderen

Op de vakantiebeurs in Utrecht was het weer duidelijk. Als single is het lastig een goede aanbieder van een reis te vinden die op jouw lijf geschreven is. Veel aanbieders lijken bang met het woord “single” in een reis andere vakantiegangers af te schrikken. Singles met en zonder kinderen willen ook gewoon op vakantie.

Vakanties voor alleenstaande ouder met kinderen

Op zoek naar een speld in de hooiberg is er toch wel iets te vinden voor singles. Zo ook voor een alleenstaande ouder die met zijn kinderen weg wil, daarbij graag aansluiting vindt bij andere alleenstaande ouders. Niet om te daten, maar om met andere volwassenen af en toe een praatje te kunnen maken. Twee weken alleen met je kinderen, zonder andere volwassenen, dat ben je niet gewend.

Voor kinderen van 0 tot 18 jaar

Vind je het heerlijk dat alles tot in de puntjes voor jou en je kinderen geregeld is, dan zit je goed bij Maris Life, een nieuwe aanwinst van de Corendon groep. Hun bestemmingen worden met zorg uitgekozen, zijn scherp geprijsd en altijd kindvriendelijk. De reisbegeleiding staat 7 dagen lang 24 uur per dag voor je klaar mocht er iets zijn. Over je kinderen hoef je niet in te zitten, die zullen zich uitermate vermaken in de kidsclub of bij sportieve activiteiten. De leeftijd van de kinderen is van 0 tot 18 jaar, dus het aanbod aan campings, bestemmingen en activiteiten zal groot zijn.

Tijd voor je zelf

Misschien ben je nog niet zo lang alleenstaand en vind je het behoorlijk spannend zo voor het eerst alleen met je kinderen op vakantie. Daar hoef jij je niet voor te schamen, dat hebben veel ouders, die er ineens alleen voorstaan. Het is wel goed dat je dan toch op vakantie gaat. De garantie dat er gelijkgestemden in de buurt zijn, die ook best eens om een praatje verlegen zitten, zal een geruststelling zijn. Je bent tot niets verplicht, alles mag. De vrijheid hier invulling aan te geven is aan jou.

Actief meedoen mag

Kinderen maken snel nieuwe vriendjes en als de kinderen het naar hun zin hebben, dan is het voor een ouder al snel goed. Heb je eindelijk even tijd om een boek te lezen of gewoon even uit te rusten. Vind je het eigenlijk ook erg leuk aan iets actiefs mee te doen, dan ben je van harte welkom bij een excursie of activiteit. Aansluiting vinden bij andere volwassenen is geen must, maar wel een optie.

Laat je overtuigen

Ben je nog niet overtuigd om als single of alleenstaande ouder een vakantie te boeken met een groep? Lees dan nog eens het complete overzichtsartikel over single reizen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.