jongeren vakantie

Vakantiekriebels: boek deze zomer een van deze gave jongerenreizen

Als jongere op zoek naar een gave vakantie, actieve trip of zonnige rondreis en geen zin om alleen op reis te gaan, dan moet je even verder lezen! Wij hebben namelijk een paar overheerlijke vakanties gevonden voor singles in de leeftijd van 23 tot 35 jaar. Ben je nog jonger? Ook dan zijn er prachtige reizen te vinden, kijk maar!

Reizen voor jongeren van 16-17 jaar – lekker actief naar Spanje

Ben jij 16 of 17 jaar en op zoek naar een leuke jongerenreis waarbij je zowel actief bezig kunt zijn maar ook kunt relaxen? Dat is dit zomerkamp in Spanje misschien wel wat voor jou! Tijdens deze jongerenreis combineren we leuke actieve activiteiten in de bergen met relaxen aan de kust van de Costa Dorada.  Meer mogelijkheden zoals vakanties naar Kroatie of Frankrijk vind je hier.

Actieve rondreis Noorwegen en Zweden – jongeren van 18-22 jaar

Tijdens deze groepsvakantie trek je in twee weken tijd dwars door Zweden en Noorwegen, met onderweg avontuurlijke activiteiten, geweldige uitzichten, top activiteiten en heel veel groepssfeer en gezelligheid! Een onvergetelijke groepsreis voor iedereen die houdt van natuur, actief bezig zijn en op zoek is naar een uitdagende vakantie. Met 9-persoonsbusjes reizen we dwars door Noorwegen en Zweden, op zoek naar avontuur, gezelligheid, actie en nieuwe vriendschappen.

Groepsreis Costa Rica – jongeren 18-22 jaar

Costa Rica staat bekend om de prachtige natuur, de vele dieren en de enorme afwisseling in het landschap en is een ideale bestemming voor een groepsreis. Tijdens deze unieke rondreis beleef je Costa Rica met een groep, maar ook met de nodige vrijheid. We verblijven op prachtige plekjes. Een deel van de maaltijden is inbegrepen, evenals een gedeelte van de activiteiten die je ter plekke kunt doen. Met twee kusten (Caribische zee en de Stille Oceaan) en 40% van het land dat gedomineerd wordt door tropisch regenwoud is Costa Rica een unieke plek waar ontzettend veel te zien en te beleven is.

Rondreis Amerika Californië –  18 tot 35 jaar

Ga voor een absolute droomreis en beleef de Verenigde Staten tijdens deze 15-daagse rondreis door Californië. Tijdens deze reis bezoek je de hoogtepunten van Californië, maar hebben we ook voldoende tijd om daadwerkelijk te genieten. In tegenstelling tot veel andere rondreizen door Amerika hebben we ervoor gekozen de dagafstanden relatief beperkt te houden (wat niet betekent dat we niet veel reizen!), maar vooral tijd te besteden aan het ervaren van deze bijzondere Amerikaanse staat. Meer info vind je hier.

Jongerenvakantie Tenerife actief van 23-35 jaar

Tenerife is als Canarisch eiland vooral bekend als zonbestemming. Minder bekend is dat Tenerife zich ook uitstekend leent voor een perfecte combi van actief bezig zijn, zon en strand. Tenerife is een vulkanisch eiland en hoort bij Spanje. Met de hoogste berg van Spanje op het eiland is Tenerife een verrassende reisbestemming voor actieve jongeren. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden en dit betekent dat we genoeg te ontdekken hebben tijdens deze achtdaagse groepsreis. Daarnaast kun je heerlijk relaxen op het strand dat grenst aan de Atlantische Oceaan.

Alle jongerenreizen bekijken, dat kan hier!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!