single man zomervakantie

Vakantiegeld in zicht!

De zomer komt er aan en eind mei is al in zicht. Voor veel mensen betekent dat het vakantiegeld weer wordt uitbetaald. Maar gaat dat vakantiegeld wel daadwerkelijk naar een vakantie? Of besteden we het liever aan andere zaken?

Geld uitgeven

Vorig jaar deed ING een onderzoek waaruit bleek dat twee op de drie Nederlanders het geld uitgeeft, waarvan 38 procent aan vakanties werd besteed. Zo’n 27 procent gaf het geld toen uit aan andere zaken en opvallend veel jongeren kozen ervoor om het geld te sparen.

Schulden afbetalen

En uit onderzoek van Singlessite.nl bleek eerder al dat op vakantie gaan niet voor iedereen is weggelegd. Zo’n 21 procent van de singles in Nederland gebruikt het vakantiegeld om schulden af te lossen in plaats van een vakantie te boeken.

Wat doe jij?

Wat doe jij met je vakantiegeld dit jaar? Besteed jij het aan een leuke singlevakantie in Spanje, Curaçao, Frankrijk of kies je er liever voor om het aan andere zaken uit te geven? Laat je reactie hier achter, we zijn benieuwd!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!