Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
singlevakantie strand groepsreis
29 mei 2019

Vakantiegeld: deze singlereizen zijn het waard

Vrijwel iedereen heeft het vakantiegeld op zijn rekening gestort gekregen dus de hoogste tijd om dit geld te laten rollen! Aan een welverdiende vakantie, what else?! Single en nog geen idee wat je gaat doen deze zomer? Wij geven je een paar aantrekkelijke suggesties.

Eenoudervakantie: vakantiepret met de kids

Als single met kinderen op zomervakantie? Dan is het belangrijk dat jullie het allemaal naar jullie zin hebben. Of je nu lekker dichtbij in eigen land of ons buurland België blijft of toch het vliegtuig wilt pakken naar een zon-zekere-bestemming zoals Spanje, Italië, Kroatië of Portugal, het voornaamste is dat jij ook lekker uitrust! Er zijn verschillende reisorganisaties die zich richten op eenouderreizen / eenoudervakanties, kijk en vergelijk het aanbod en kies een fijne eenoudervakantie die bij jou en de kinderen past. Een paar goede reisorganisaties zijn: Estivant, Cirkel Reizen & Maris Life.

Op een exotisch avontuur met singles

Geen kroost maar just you? Dan ligt de wereld letterlijk en figuurlijk aan je voeten. Waar heb je ooit van gedroomd? Wandelen op de Chinese muur, de Thaj Maha met eigen ogen bekijken of was het de tempels in het mysterieuze Angor Wat bezichtigen, de orang-oetans in Maleisië aanschouwen of … nou ja, jij kent je eigen dromen het beste. De wereld is mooi, groot en er is zoveel te ontdekken! Gelukkig zijn er talloze prachtige groesreizen en singlereizen die van jouw droomreis realiteit maakt.  Reisorganisaties voor singles in ver-weg-bestemmingen zijn: DjoserSawadee Fox Reizen en Shoestring. Geniet!

Meer reizen voor singles op vakantie

Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk voor singles die graag op vakantie willen. Fietsvakanties, wandelreizen, duikvakanties, jongerenreizen weekendjes weg naar de Belgische Ardennen, wijnreizen en ook voor rasechte cultuursnuivers is er volop keus. Alle reisorganisaties voor singles ontdek je bij de gidsen van Singlessite.nl, de Singles Agenda of neem en kijkje bij de Groepsreizen van Single2Travel.nl. Zeker weten dat ook jij een vakantie vindt die bij jou past. Have fun!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hoe ga je als single deze zomer ontspannen op vakantie?

Nu de grenzen weer open gaan en we ineens weer (uiteraard...

Zomerse singlevakanties: deze gave reizen kun je nu boeken!

Na maanden die bol stonden van corona en lockdown kunnen singles...

Single: wat doe jij met de vakantie?

Het is niet altijd gemakkelijk om als single leuk op vakantie...

Lekker vooruitzicht: op stedentrip met leuke singles

Think ahead! Nu mensen rustig aan toch weer vakantieplannen beginnen te...

Eerste eenoudervakanties in eigen land boekbaar

Eenoudergezinnen die hun zinnen hadden gezet op een welverdiende vakantie kunnen...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie

Koningaap - Safarireizen