vakantie in eigen tuin

Vakantie in mijn eigen tuin

Afgelopen weekend was het eind van de zondag ineens een zomerse avond. In de tuin waren we al een paar keer opgeschoven om zo lang mogelijk van de zon te genieten. Zon en een glaasje wijn verhuisden mee. Het voelt als vakantie in eigen land, in ieder geval in mijn eigen tuin.

Vakantie in mijn eigen tuin

Op vakantie gaan zit er dit jaar niet in. Dat wil niet zeggen dat ik thuis niet een beetje vakantie ga houden. Niet alle dagen iets hoeven, niet elke dag hoeven zorgen voor de kinderen, soms de boel de boel kunnen laten, dat voelt voor mij al als vakantie. Eens een dagje niet vroeg uit bed stappen en de dag met een kopje koffie in de tuin beginnen, niks mis mee. Vakantie in mijn eigen tuin.

Fietsen en wandelen vanuit huis

Ik heb het geluk in een ruim huis te wonen. Een huis met een tuin erom heen, waar altijd wel ergens zon te pakken is. Daarbij woon ik dichtbij het bos. Er zijn veel mooie fietspaden, het bourgondische Breda is om de hoek en goed aan te fietsen. Ik vind het prettig om te wandelen en dat kun je hier in de buurt overal fraai doen. Vanuit mijn huis kunnen we alle kanten op.

Een Belgisch biertje thuis

Of eens een middag op een terrasje op de Grote Markt in Breda geeft als snel het gevoel er even tussen uit te zijn, je waant je dan soms net bij onze zuiderburen. Of we rijden langs de supermarkt en kopen een paar Belgische biertjes en een worstje of een stukje kaas en gaan thuis gezellig borrelen. Rust nemen en genieten van kleine dingen, daar maak je mij al blij mee.

Eigen omgeving beter verkennen

Geen nieuwe plaatsen zien of nieuwe landen ontdekken, is de consequentie. Kunnen we mogelijk onze directe omgeving eens wat beter gaan verkennen, wat er raar genoeg vaak niet van komt. Een vakantie in mijn eigen tuin, daar neem ik dit jaar graag genoegen mee

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.