Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
25 oktober 2015

Vakantie in eigen land: Amsterdam in teken van Halloween

Wil je er dolgraag nog even tussenuit maar laat je budget of agenda dat echt niet toe? Misschien is een reisje in eigen land dan een leuk alternatief. Wat dacht je van een weekendje naar ons eigen Amsterdam met Halloween? Er valt heel veel te beleven!

Halloween plezier

Het Amsterdam Halloween Festival bereidt zich voor op meerdere dagen met gruwelijk goed Halloween-plezier. Verwacht workshops, een skatefeest, een Halloween-diner, films en, als klapper, het Monster Bash Halloween-kostuumfeest in Panama.’

Programma met Halloween

Halloween start eigenlijk al bij het maken van je eigen kostuum. Hulp nodig? Doe dan mee aan de ’DropDead Gory make-up workshop’ (28 oktober, 19:00-21:30) in de shop Back Stage, Rozengracht 101-103. Kosten: €49.

Vrijdag 30 oktober vindt de Fright Night Skate plaats. Dit keer gaat het net even anders dan andere vrijdagen; trek een kostuum aan en schaats door de straten van Amsterdam. Tijd: 20:30 uur. Aanvang Vondelpark. Gratis. Halloween nog meer beleven? Dineer dan bij Pata Negra, Oostelijke Handelskade 999 met angstaanjagende tapas. Diner inclusief twee drankjes en cocktail €55. Tijd: 19:30-21:30.

Zaterdag 31 oktober begint het echte griezelwerk: de Amsterdam Halloween Parade is voor vampiers, heksen, enge clowns, supermannen, zombies, monsters, demonen, onheilpredikers, bloedende bruiden, creepy dokters en mummies. Dit is de grootste Halloween Parade van Nederland dwars door het centrum van de hoofdstad. Het is tevens een stoet van Deviant Mutant Vehicles: verminkte, omgebouwde voertuigen.

Halloween Party

De Amsterdam Halloween Party vindt dit jaar voor de 7e keer plaats op het Westergasfabriekterrein en mag zich hét Halloween feest van Nederland noemen. Een 100% verkleed publiek in spectaculaire creaties maakt een uitzinnig feest in de zalen van WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis. Het feest begint onmiddellijk na aankomst van de Parade in het Westerpark. Deelname aan de Parade is gratis; voor het feest heb je een ticket nodig.

Het Monster Bash Halloween-kostuumfeest in Panama vindt ook zaterdag 31 oktober plaats . Het beruchte Halloweenfeest van Amsterdam Spook is dit jaar een ode aan Rockabilly & Psychobilly, vintage horror, popart en monsters uit B-films. Tijd: 21:30-05:00, adres: Oostelijke Handelskade  4. Kaarten voorverkoop €24.50. Na het feest kan doorgehaald worden tijdens de nachtelijke horrorfilmmarathon in Tuschinski,Reguliersbreestraat 26-34. Kosten: €25. De vier films duren tot 07.00 uur.

Slapen in Amsterdam

Samen met een vriend(in) lekker richting Amsterdam met Halloween? Boek lekker een hotelletje of check wat er lowbudget mogelijk is bij Airbnb! Anders net buiten het centrum gaan zitten en de rest met het OV!

Kids Halloween

In Kriterion  vindt 1 november een Halloweenfeest voor kinderen van 5 tot 12 jaar plaats met films, spelletjes, knutselen en schminken. Tijd: 12:00-18:00, Roetersstraat 170. Kosten: €7. Ook in het Vondelpark kan er 1 november gepast gegriezeld worden. Verzamelen bij de ingang aan de noordkant (Leidseplein) of zuidkant (Amstelveenseweg). Tijd:0 9:45 uur. €5 per gezin.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

13 uitstekende redenen om met singles op reis te gaan

Met andere singles op reis, je hebt het wel eens overwogen...

5 tips voor een originele eerste date

Bij een eerste date denk je al snel aan het klassieke...

De perfecte selfie: ontdek het Instagram-museum in Amsterdam

In 15 verschillende kamers kun je vanaf deze week het perfecte...

Vintage shoppen in Londen doe je hier

Een van onze favoriete plekken om vintage parels op de kop...

Daten bij Amstermatch doe je met hulp van een psycholoog

Bij Amstermatch helpen psychologen je aan een date op basis van...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

advertentie