vakantie helpt niet relatie redden

Vakantie ergernissen tussen mannen en vrouwen

Kijk jij ook zo uit naar een vakantie samen met je man of met je nieuwe vriendin? Soms denk je wel eens dat mannen en vrouwen maar beter niet met elkaar op vakantie kunnen gaan. Met zoveel ergernissen, die al vooraf gaan aan het vertrek.

Verschillende ergernissen

Wat we van het andere geslacht niet zo leuk vinden op vakantie dat is naar voren gekomen in een enquête van Silver Travel Advisor. Eigenlijk zijn het twee ergernissen. Mannen vinden dan de vrouw teveel nutteloze spullen meezeult. Vrouwen zouden graag een andere inhoud in de koffer van hun man zien.

Te veel schoenen

Mannen ergeren zich er vooral aan dat vrouwen zoveel schoenen meenemen; één paar zou genoeg moeten zijn volgens hen. Familiefoto’s zouden thuis mogen blijven, 1 potje crème is meer dan genoeg en waterkoker is al helemaal overbodig!

Verkeerde kleding

De irritatie van de vrouw gaat vooral richting de kledingkeuze van die hun mannelijke  reisgenoot. Hawaï-shirts en T-shirts met flauwe teksten worden verafschuwd. De Speedo-zwembroeken, die toch weer erg in komen, als het lijf het tenminste toelaat, zijn verre van geliefd.

Te veel techniek

Om nog maar niet te zwijgen over de techniek, die de heren meezeulen. Met name navigatie- en film-/foto-apparatuur mogen op het ‘laat-maar-lekker-thuis-lijstje’.

Bron: Relatieblog

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!