vader zoon relatie scheiding

Vaders liegen over kinderen in datingprofiel

Een op de drie vaders liegt in hun online datingprofiel over het hebben van kinderen en hoe jonger de mannen zijn, hoe groter de kans dat ze erover liegen.

Van de vaders onder de dertig liegt 51 procent over het hebben van kinderen, tegenover 12 procent van de vaders boven de vijftig, zo blijkt uit onderzoek van een onconventionele datingsite onder 2.500 mannen. Aan de andere kant zegt 3 procent wel kinderen te hebben, terwijl dat niet waar is. Slechts 1 procent verzon er kinderen bij of telde er een of een paar niet meer, zo meldt Daily Mail.

Leeftijd
Naast kinderen, liegen mannen ook wel eens over hun leeftijd, inkomen, huidige baan en favoriete hobby’s, hoewel niet duidelijk is welk percentage van de mannen dat doet.

Afwijzing
Volgens de CEO van de datingsite liegen mannen uit angst om afgewezen te worden voor een date. Oudere mannen zijn volgens hem eerlijker om de simpele reden dat zij volwassener zijn.”Ik denk dat oudere mannen zich comfortabeler voelen bij het feit dat zij kinderen hebben en dat ze weten dat er vrouwen zijn die dat accepteren”, aldus de CEO.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam