vaderdagcadeau tips

Vaderdag cadeau tips voor single papa’s met een twist

Het is alweer bijna Vaderdag. Maar wat zijn nou geschikte cadeautjes voor single papa’s? En hoe help je jouw kind(eren) een handje bij het uitzoeken. We geven je een paar Vaderdag cadeau tips mee! Met een twist..

Huis tuin en knutsel cadeaus voor Vaderdag

Voor Vaderdag knutselen, kleien en fröbelen de kinderen op school vast wat moois in elkaar voor papa, dus daar hoef jij je niet mee bezig te houden. En een huis-tuin-keuken cadeau, dat kan je zelf ook wel bedenken. Bouwmarkten, tuincentra en parfumerieën doen ook met Vaderdag goede zaken. Daarom geven wij je een paar alternatieven die je je kinderen met een gerust hart aan papa kunt laten geven. Toch?  😉

Cadeau voor je ex uitzoeken

Wanneer je nog kleine kinderen hebt dan is de kans groot dat je samen met hen een cadeautje voor je ex mag gaan kopen. Het is tenslotte wel hun vader en zoals een goed ouder betaamt ga jij met hen op pad ook al heb je daar misschien helemaal geen zin in. Alles voor kinderen rembember? Groter kinderen kunnen dit doorgaans zelf wel af en regelen, dus nog even op je tanden bijten.

Vaderdagcadeaus met liefdevolle twist

Sta je echt op hele goede voet met je ex en gun je hem alle geluk van de wereld Dan kan je jouw kids aan een Vaderdagcadeau helpen met een liefdevolle twist. Vijf cadeau ideeën voor vrouwen die hun ex-man en vader van de kids het allerbeste gunnen:

  • Cadeaubon voor een (gratis) lidmaatschap datingsite
  • Cadeaubon voor een avondje speeddaten
  • Lidmaatschap activiteitenclub voor singles
  • Diner bon voor 2 (uiteraard niet met jou…)
  • Tegoedbon voor een extra weekje zorg voor de kinderen zodat hij kan uitrusten..

Vaderdag cadeau tips met een steekje..

Voor vrouwen die een schurfthekel hebben aan hun ex, de kinderen hier niet mee willen belasten maar toch een steekje onder water willen geven zijn er natuurlijk ook prachtige cadeau ideeën te bedenken voor Vaderdag. Wat dacht je van deze vijf!

  • Etos, Kruidvat of Trekpleistercadeaubon (oersaai!)
  • Kappersbon (wanneer hij vrijwel kaal is)
  • Cadeaubon beautysalon om zijn rug te harsen (Ai!)
  • Verbandtrommel met daarin een SOA test (voor als hij met de zoveelste in bed duikt)
  • Een prachtige grote foto voor boven zijn bed van de kids (maar jij staat er ook op!)

Dagje vrij voor mama

Heb jij nog liefdevolle ideeën die je kinderen kunnen geven als vaderdagcadeau of juist suggesties voor cadeautjes met een twist? Vul aan en deel jouw tips voor Vaderdag met onze lezers. Eén echt voordeel van Vaderdag? Dat jij als single mama lekker een dagje je handen vrij hebt!

Ben je aan het daten met een single papa, lees dan deze tips..

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.