vakantiebestemming game of thrones

Ultieme reisgids voor Game of Thrones-fans

Ben jij ook een enorme fan van de populaire serie Game of Thrones? Dan zit je vast met smart te wachten op seizoen zes dat binnen niet al te lange tijd van start gaat. Maar hoe staat het met die wonderschone steden die voorkomen in de serie? Zijn die ontsproten aan de fantasie van de makers of ook in het echt te bezoeken? 

Game of Thrones

“Winter is coming”? Gelukkig is Koning Winter alweer op vakantie vertrokken, en merken we dat de temperaturen stilletjes aan stijgen. Fans van de populaire HBO-serie Game of Thrones vinden dat ongetwijfeld jammer, zij kijken als geen ander uit naar de winter die al vijf spannende seizoenen op zich laat wachten. De trailer van het nieuwe seizoen zie je hier.

 

Vakantiebestemming uit de serie

Het langverwachte zesde seizoen van Game of Thrones bekijk je vanaf 24 april bij betaalzender HBO. We kunnen ons goed voorstellen dat fans allerlei manieren zoeken om die periode op te vullen. Waarom vertrek je niet op reis en bezoek je enkele van de bestemmingen die zo uit de serie lijken te komen? Het reisteam van reiszoekmachine GoEuro heeft onderzoek gedaan naar die bestemmingen, en een overzicht van de toppers bekijk je in de video hieronder.

 

Op zoek naar interessante reis tips & blogs dan vind je op GoEuro vast nog meer leuke bestemmingen!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.