slowdaten trend

Uitgekeken op Tinder: ga slowdaten

Er is hoop voor singles die aan de man/vrouw willen, maar zijn uitgekeken op Tinder, Happn en speeddaten. En ook een uitkomst voor degenen die hun tijd niet willen besteden aan mislukte koffie- en eetdates. 

Daten zoals vroeger

Jawel, Extraordinary Slowdating is terug van weggeweest! Op vrijdag 19 mei presenteert Extraordinary Slowdating de spiksplinternieuwe Back To The Future Edition bij Toon in de Jan Evertsenstraat te Amsterdam ! Wij garanderen een avond vol ontspannen dates, zonder ongemakkelijke stiltes. Deze avond kent geen 3-minuten speeddate pitches, maar wél een gezellige omgeving om nieuwe mensen te leren kennen. De Back to the Future Editie neemt je mee naar het daten van vroegah, van toen het nog persoonlijk was. Met de foute openingszinnen uit de jaren ’90, de Summer loves uit de 50’ies en de liefdesbrieven van vóór msn.

Meer dates

Toon belooft singles in West (en omstreken): “Nog steeds meerdere dates op een avond, maar dan leuk en niet zo vermoeiend”, zo belooft de organisatie. Geen ongemakkelijke stiltes door een hilarisch programma op een gave locatie.” Meld je aan op ikwilslowdaten@gmail.com vóór 15 mei. De avond op begint om 19.30 uur!

Meer info: Toon

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam