slowdaten trend

Uitgekeken op Tinder: ga slowdaten

Er is hoop voor singles die aan de man/vrouw willen, maar zijn uitgekeken op Tinder, Happn en speeddaten. En ook een uitkomst voor degenen die hun tijd niet willen besteden aan mislukte koffie- en eetdates. 

Daten zoals vroeger

Jawel, Extraordinary Slowdating is terug van weggeweest! Op vrijdag 19 mei presenteert Extraordinary Slowdating de spiksplinternieuwe Back To The Future Edition bij Toon in de Jan Evertsenstraat te Amsterdam ! Wij garanderen een avond vol ontspannen dates, zonder ongemakkelijke stiltes. Deze avond kent geen 3-minuten speeddate pitches, maar wél een gezellige omgeving om nieuwe mensen te leren kennen. De Back to the Future Editie neemt je mee naar het daten van vroegah, van toen het nog persoonlijk was. Met de foute openingszinnen uit de jaren ’90, de Summer loves uit de 50’ies en de liefdesbrieven van vóór msn.

Meer dates

Toon belooft singles in West (en omstreken): “Nog steeds meerdere dates op een avond, maar dan leuk en niet zo vermoeiend”, zo belooft de organisatie. Geen ongemakkelijke stiltes door een hilarisch programma op een gave locatie.” Meld je aan op ikwilslowdaten@gmail.com vóór 15 mei. De avond op begint om 19.30 uur!

Meer info: Toon

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.