introvert single feestje

Uitgaan in Valentijnsfeer

Woon je in Twente en heb je wel zin in een avondje uit met Valentijn? Relatiebureau Dating Oost houdt met enige regelmaat uitgaansavonden voor alleenstaanden en dan juist voor de iets oudere singles boven de 45 jaar tot ongeveer 67 jaar. Op zaterdag 10 februari nodigen zij 45+-singles uit de wijde omgeving uit voor een gezellige uitgaansavond in Valentijnsfeer. 

Opnieuw uitgaan na je scheiding

Wanneer je partner is overleden of je bent gescheiden dan wil je er wel eens op uit, maar je vrienden zitten in relaties en hebben daar op die leeftijd ook niet iedere zaterdagavond puf in. “Dan gaan we specifiek iets organiseren voor deze doelgroep”, besloot Getty Schepers, eigenaresse van het datingbureau, jaren geleden. “Er is zoveel behoefte aan”, weet ze, “anders hadden we ook niet ieder singlescafé zo’n ruim 80 alleengaanden op bezoek. Ze zijn na afloop dan ook zó enthousiast. Ze bedanken je gewoon voor de fijne avond.”

Fantastische locatie singlefeest

Getty Schepers kwam in contact met Haikanoes Dubbelman, de nieuwe eigenaresse van Buitengewoon Lekker op de Nijverdalse berg. Haikanoes nam anderhalf jaar geleden het restaurant achterin Buitencentrum Sallandse Heuvelrug over. Samen met directe collega’s Bianca en Liese verkaste ze van het failliete Enschedese La Place, waar ze werkte als horecamanager, naar Nijverdal en opende binnen twee maanden haar restaurant.

“Een fantastische locatie voor ons singlesevent. Middenin de natuur en aan de rand van Nijverdal, makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur”, aldus Schepers. Het restaurant staat bekend om het gebruik van producten uit eigen groentetuin die samen met mensen van Aveleijn Nijverdal onderhouden wordt.

Singlescafé

Bezoekers moeten bij het singlescafé volgens Getty Schepers even over een drempel heen, maar dan ontstaan er leuke gesprekken. “We verwelkomen iedere gast persoonlijk bij de entree. Dat stelt gerust en voelt vertrouwd.” Er leidt een pad van brandende kaarsjes naar de ingang. De avond op 10 februari staat in het teken van Valentijn, maar er zijn geen spelletjes, speeddates en er wordt niet gedanst. “Nieuwe contacten leggen en borrelen met gelijkgestemden is het doel. Het is ook géén datingavond. Dat legt teveel druk.”

Meer valentijn-uitjes en tips voor singles ontdek je hier.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.