Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
introvert single feestje
6 februari 2018

Uitgaan in Valentijnsfeer

Woon je in Twente en heb je wel zin in een avondje uit met Valentijn? Relatiebureau Dating Oost houdt met enige regelmaat uitgaansavonden voor alleenstaanden en dan juist voor de iets oudere singles boven de 45 jaar tot ongeveer 67 jaar. Op zaterdag 10 februari nodigen zij 45+-singles uit de wijde omgeving uit voor een gezellige uitgaansavond in Valentijnsfeer. 

Opnieuw uitgaan na je scheiding

Wanneer je partner is overleden of je bent gescheiden dan wil je er wel eens op uit, maar je vrienden zitten in relaties en hebben daar op die leeftijd ook niet iedere zaterdagavond puf in. “Dan gaan we specifiek iets organiseren voor deze doelgroep”, besloot Getty Schepers, eigenaresse van het datingbureau, jaren geleden. “Er is zoveel behoefte aan”, weet ze, “anders hadden we ook niet ieder singlescafé zo’n ruim 80 alleengaanden op bezoek. Ze zijn na afloop dan ook zó enthousiast. Ze bedanken je gewoon voor de fijne avond.”

Fantastische locatie singlefeest

Getty Schepers kwam in contact met Haikanoes Dubbelman, de nieuwe eigenaresse van Buitengewoon Lekker op de Nijverdalse berg. Haikanoes nam anderhalf jaar geleden het restaurant achterin Buitencentrum Sallandse Heuvelrug over. Samen met directe collega’s Bianca en Liese verkaste ze van het failliete Enschedese La Place, waar ze werkte als horecamanager, naar Nijverdal en opende binnen twee maanden haar restaurant.

“Een fantastische locatie voor ons singlesevent. Middenin de natuur en aan de rand van Nijverdal, makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur”, aldus Schepers. Het restaurant staat bekend om het gebruik van producten uit eigen groentetuin die samen met mensen van Aveleijn Nijverdal onderhouden wordt.

Singlescafé

Bezoekers moeten bij het singlescafé volgens Getty Schepers even over een drempel heen, maar dan ontstaan er leuke gesprekken. “We verwelkomen iedere gast persoonlijk bij de entree. Dat stelt gerust en voelt vertrouwd.” Er leidt een pad van brandende kaarsjes naar de ingang. De avond op 10 februari staat in het teken van Valentijn, maar er zijn geen spelletjes, speeddates en er wordt niet gedanst. “Nieuwe contacten leggen en borrelen met gelijkgestemden is het doel. Het is ook géén datingavond. Dat legt teveel druk.”

Meer valentijn-uitjes en tips voor singles ontdek je hier.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles ontmoeten: de beste TIPS

Wanneer je single bent is het soms lastig om andere singles...

Singles United transformeert naar Do-More en DateMore

Singles United is onlangs vernieuwd en bestaat nu uit twee sites:...

Tips uitgaan voor singles en nieuwe mensen leren kennen

Bestaat er een gouden tip voor singles die graag uitgaan en...

Singles ontmoeten tijdens bourgondische speeddate op het water

Op vrijdag 31 mei ontmoeten 50plus singles (dus ook de 60plussers)s...

Deze 10 flirt tips werken wél

Ondanks het feit dat we massaal op datingapps verkeren zijn er...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!