singlefeesten

Uitgaan in je blootje?

Ben je van plan om dit weekend eens lekker de bloemetjes buiten te zetten, je op te doffen, mooie kleren uit de kast en te gaan met die banaan? Dan hopen we niet voor je dat deze modetrend zich al manifesteert in discotheken, kroegen en dansfeesten.  

Bizarre mannenmode

Deze week passeert er heel wat aparte, nogal bizarre mannenmode over de catwalk van Parijs, maar vooral de show van Rick Owens deed letterlijk stof opwaaien! Volgens de ontwerper zijn zichtbare piemels de nieuwe trend in de modewereld.

blote piemel

Mannelijk

We hebben medelijden met de personen die op de eerste rij zaten bij Rick Owens in Parijs. Zijn collectie aan losse, vormeloos gedrapeerde gewaden was weinig speciaal, ware het niet dat hij bij sommige creaties op heel strategische plaatsen gaten had gesneden. De toeschouwers kregen dan ook duidelijk bewijs dat de modellen mannelijk waren. Origineel, dat wel, maar we vermoeden ook allesbehalve praktisch.

Uitgaan & modebeeld

Nou zien we de mode van de catwalk doorgaans op een gegeven moment wel terug in de uitgaanswereld, maar eerlijk.. zitten we hier nou op te wachten ladies? Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor een leuk weekend met aangeklede mannen? Check de agenda!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.