Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
 
drugs alcohol uitgaan
24 oktober 2014

Uitgaan en drugs: wel of geen goed plan?

Er was veel te doen om de doden die tijdens het ADE dance event in Amsterdam zijn gevallen. Of er sprake was van drugsgebruik is nog niet helemaal zeker, maar hoogstwaarschijnlijk wel. Dat doet ons afvragen, weet jij wat je  inneemt tijdens een avondje stappen?

Uitgaansgewoonten

We gingen op onderzoek uit en kwamen terecht op de site Drugs en Uitgaan. Daar vragen ze je hoe het zit met jouw uitgaansgewoonten. Altijd een topavond, geen problemen? Of heb je wel eens spijt the day after? Van te veel drank of drugs? Of van de korte nacht, de foute seks of de onnodige ruzie? Deze test is voor jou als je bij het uitgaan wel eens drugs gebruikt, al dan niet gecombineerd met alcohol.

Drugs en uitgaan

Dit is een cominatie waar we al lang niet meer gek van opkijken. Ook al gebruik je zelf nooit drugs wanneer je een avondje gaat stappen, we horen er wel vaak over en misschien ken je ook wel mensen die hier hun hand niet voor omdraaien. Dat er steeds vaker excessen voorkomen bleek uit het bericht waarin stond dat het aantal keren dat de Amsterdamse ambulance moet uitrukken nadat iemand onwel is geraakt door drugsgebruik de afgelopen tien jaar is verdubbeld.

Groter probleem

Maar drugsgebruik is niet het ergste probleem. Alcoholgebruik tijdens het stappen houdt het ambulancepersoneel nog meer bezig dan drugsgebruik zo blijkt. Voor alcoholvergiftiging moet de ambulance nu 3000 keer per jaar in actie komen, ten opzichte van zo’n 2000 keer tien jaar geleden.

Weekend

Vraag jij jezelf wel eens af of je dat pilletje nou wel of niet moet nemen, dat extra shotje moet accepteren of weigeren? Alle info over uitgaan, alcohol en drugs vind je hier. We wensen je een leuk maar gezond weekend toe!

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
 

advertentie

Direct Wonen Huren

gerelateerde artikelen

Indrinken: in deze landen gebeurt dit het meest

Indrinken. We weten allemaal waar die term voor staat. Maar wie...

Hoe je een man mee uitvraagt

Mannen kunnen onhandig zijn in vrouwen mee uitvragen. Signalen van...

Dit bedrijf geeft singles levenslange voorraad aan alcohol

Goed nieuws voor wie nog niet de liefde van zijn leven...

Singles drinken meer dan mensen met een relatie

Singles drinken meer alcohol dan mensen in een relatie. Uit onderzoek...

Relatieboosters met weinig inspanning

Paulien heeft tips verzameld die qua tijd niet veel inspanning kosten....

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

advertentie

Direct Wonen Huren