drugs alcohol uitgaan

Uitgaan en drugs: wel of geen goed plan?

Er was veel te doen om de doden die tijdens het ADE dance event in Amsterdam zijn gevallen. Of er sprake was van drugsgebruik is nog niet helemaal zeker, maar hoogstwaarschijnlijk wel. Dat doet ons afvragen, weet jij wat je  inneemt tijdens een avondje stappen?

Uitgaansgewoonten

We gingen op onderzoek uit en kwamen terecht op de site Drugs en Uitgaan. Daar vragen ze je hoe het zit met jouw uitgaansgewoonten. Altijd een topavond, geen problemen? Of heb je wel eens spijt the day after? Van te veel drank of drugs? Of van de korte nacht, de foute seks of de onnodige ruzie? Deze test is voor jou als je bij het uitgaan wel eens drugs gebruikt, al dan niet gecombineerd met alcohol.

Drugs en uitgaan

Dit is een cominatie waar we al lang niet meer gek van opkijken. Ook al gebruik je zelf nooit drugs wanneer je een avondje gaat stappen, we horen er wel vaak over en misschien ken je ook wel mensen die hier hun hand niet voor omdraaien. Dat er steeds vaker excessen voorkomen bleek uit het bericht waarin stond dat het aantal keren dat de Amsterdamse ambulance moet uitrukken nadat iemand onwel is geraakt door drugsgebruik de afgelopen tien jaar is verdubbeld.

Groter probleem

Maar drugsgebruik is niet het ergste probleem. Alcoholgebruik tijdens het stappen houdt het ambulancepersoneel nog meer bezig dan drugsgebruik zo blijkt. Voor alcoholvergiftiging moet de ambulance nu 3000 keer per jaar in actie komen, ten opzichte van zo’n 2000 keer tien jaar geleden.

Weekend

Vraag jij jezelf wel eens af of je dat pilletje nou wel of niet moet nemen, dat extra shotje moet accepteren of weigeren? Alle info over uitgaan, alcohol en drugs vind je hier. We wensen je een leuk maar gezond weekend toe!

 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By support5 ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag
eenzaam single kerst
By Moniek ·
23 december 2020

Eenzaam als single tijdens de feestdagen: 10 tips!

Mensen die wel een partner of gezin hebben, kiezen er vaker voor om de kerstperiode alleen met elkaar door te brengen. Dit zorgt ervoor dat veel leuke actieve singles zich in deze periode eenzaam kunnen voelen. Hoe ga je hiermee om? We geven je hier 10 tips.