Uitfeest Utrecht en PARSHIP werken samen aan culturele matchmaking

Unieke webtool van datingsite zorgt voor makkelijke keuze in aanbod Uitfeest
Liefde & cultuur, een perfecte match.

Het Uitfeest, dé opening van het culturele seizoen in Utrecht op 4 september, werkt dit jaar samen met online datingsite PARSHIP.nl. Een speciaal door PARSHIP en het Uitfeest ontwikkelde webtool helpt bezoekers hun weg te vinden in het uitgebreide aanbod. Op basis van een aantal vragen krijgt de bezoeker een programma-advies dat bij haar of hem past.

 

Keuze in grote aanbod lastig?
Het enorme aanbod van het Uitfeest met zo’n 250 voorstellingen en optredens, vraagt om een ervaren matchmaker die de bezoeker en het aanbod aan elkaar matcht. Speciaal voor deze samenwerking ontwikkelden online matchmaker PARSHIP en het Uitfeest een unieke tool voor de website van het Uitfeest.

Deze tool zorgt ervoor dat bezoekers aan de hand van een aantal vragen een advies krijgen voor voorstellingen of optredens die het best bij ze passen. De webtool is vanaf augustus 2011 beschikbaar op de site: www.uitfeest.nl. Daarbij is PARSHIP op 4 september ook fysiek aanwezig met ‘Culturele Matchmakers’, die bezoekers ter plekke helpen bij het maken van hun keuze uit het aanbod.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?