leugenaar ontmaskeren

Uiteindelijk is gelukkig zijn een keuze

Heel wat mensen worstelen ongetwijfeld met dezelfde vragen als betreffende Argentijnse documentairemaakster. Ze is 35 en als vrijgezel de grote uitzondering in haar vriendenkring. Om de confrontatie met haar eigen situatie aan te gaan, besloot ze haar verhaal voor de camera te vertellen.

Herbeleven relaties

Staat er een vervaldatum op vrijheid? Om deze vraag te beantwoorden, herbeleefde Paula Schargodsky heel wat relaties, (pijnlijke) breuken en gemiste kansen. Deze beelden vulde ze aan met 10 jaar vol koppels, trouwfeesten en babybuiken uit haar vriendenkring.

Na afloop kwam ze tot dit besluit:

“Ik weet nog altijd niet hoe ik dit vraagstuk moet oplossen, maar ik heb ten minste een aantal dingen bijgeleerd over mezelf. Ik hoef die intense, onmogelijke relatie die ik als twintiger had niet, noch wil ik wel de perfecte man, maar ik ben ook vastberaden mijn leven niet moederziel alleen te spenderen. Ik besef dat alles wat ik zocht eigenlijk veel dichterbij is dan ik dacht. Of het nu met iemand anders is of niet, door die glimpsen van liefde en complete zelfacceptatie verandert de wereld rond je. Uiteindelijk is gelukkig zijn een keuze.”

Happy end

Het verhaal kent bovendien een happy end. Vlak na het filmen van de docu leerde ze iemand kennen. “Hij is imperfect en ik zie hem graag. Deze keer besef ik ten minste dat ik kan leven met onbeantwoorde vragen”, besluit ze.

Bron: HLN

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.