leugenaar ontmaskeren

Uiteindelijk is gelukkig zijn een keuze

Heel wat mensen worstelen ongetwijfeld met dezelfde vragen als betreffende Argentijnse documentairemaakster. Ze is 35 en als vrijgezel de grote uitzondering in haar vriendenkring. Om de confrontatie met haar eigen situatie aan te gaan, besloot ze haar verhaal voor de camera te vertellen.

Herbeleven relaties

Staat er een vervaldatum op vrijheid? Om deze vraag te beantwoorden, herbeleefde Paula Schargodsky heel wat relaties, (pijnlijke) breuken en gemiste kansen. Deze beelden vulde ze aan met 10 jaar vol koppels, trouwfeesten en babybuiken uit haar vriendenkring.

Na afloop kwam ze tot dit besluit:

“Ik weet nog altijd niet hoe ik dit vraagstuk moet oplossen, maar ik heb ten minste een aantal dingen bijgeleerd over mezelf. Ik hoef die intense, onmogelijke relatie die ik als twintiger had niet, noch wil ik wel de perfecte man, maar ik ben ook vastberaden mijn leven niet moederziel alleen te spenderen. Ik besef dat alles wat ik zocht eigenlijk veel dichterbij is dan ik dacht. Of het nu met iemand anders is of niet, door die glimpsen van liefde en complete zelfacceptatie verandert de wereld rond je. Uiteindelijk is gelukkig zijn een keuze.”

Happy end

Het verhaal kent bovendien een happy end. Vlak na het filmen van de docu leerde ze iemand kennen. “Hij is imperfect en ik zie hem graag. Deze keer besef ik ten minste dat ik kan leven met onbeantwoorde vragen”, besluit ze.

Bron: HLN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.