stap uit je comfortzone

Uit tip voor singles: stap uit je comfortzone

Als kersverse single (of al wat langer) is een leuk sociaal leven onderhouden een hele opgave. Je moet jezelf als het ware opnieuw uitvinden. Je leventje is veranderd na de relatiebreuk en daarmee ook je uitgaanspatroon. Stap uit je comfortzone en herontdek het leven!

Anders uitgaan

Uitgaan? Dat deed je eerst met je partner. Samen een filmpje pakken, naar het theater, concert of lekker uit eten, dagje sauna of met vrienden afspreken voor een gezellige borrel of een avondje koken. Nou, daar is abrupt een einde aan gekomen. Ineens zit je tot je eigen stomme verbazing ieder weekend op de bank en je hebt nog nooit zoveel tv-programma’s of series gevolgd in je leven als nu. Al je oude vrienden zijn nog wel samen en hebben zo hun eigen weekendplannen en op de een of andere manier pas jij daar niet altijd meer in. Niet omdat je niet welkom bent, maar het voelt voor jou ook maar zo zo om telkens als derde wiel aan de wagen aan te schuiven. Uitgaan wanneer je single bent is dus totaal anders dan wat je gewend was. Hoe los je dat op?

Comfortzone

Hoe je het ook bekijkt, jij zal zelf een nieuwe manier van uitgaan moeten ontwikkelen. Want je vrienden staan niet iedere vrijdagavond of zaterdagavond bij jou aan de deur te bonzen of je mee gaat. Althans, wanneer ze nog happy together zijn. De beste kans maak je natuurlijk met vrienden of vriendinnen die net als jij geen partner hebben. Ook zij hebben tijd en gelegenheid om lekker uit te gaan. Minder andere sociale verplichtingen, dus grote kans dat je bij hen snel aansluiting vindt. Heb je een aantal single vrienden, dan heb je geluk! Door bij hen aan te haken ontmoet je snel nieuwe mensen en ben je tegelijkertijd onder mensen die je al kent. Dat is ietsjes minder eng dan er helemaal alleen op uit gaan. Heb je geen single vrienden, dan is het wat lastiger om uit je vertrouwde comfortzone te stappen maar zeker niet onmogelijk.

Er op uit

Er is maar een manier om nieuwe mensen te leren kennen en dat is het initiatief nemen en je vertrouwde bank te laten voor wat die is. Wat je gaat doen is natuurlijk aan jou. Maar onderneem! Is een feestbeestleven niks voor jou? Haat je dansen, doe het dan niet. Belangrijk is dat je uitgaat op een manier die bij jou past. Vind je een vrijdagmiddagborrel gezellig? Meld je aan bij een singlesclub in jouw omgeving. Dol op koken? Geef je op voor een kookworkshop of cursus. Uitgaan staat niet synoniem aan drank en party’s, voor jou is op zondagmiddag een lekkere wandeling aan zee of door het bos misschien wel het ultieme dagje uit. Op de agenda van Singlessite.nl vind je tal van activiteiten, door heel Nederland, dus er zit vast iets bij dat jou aanspreekt. Veel succes!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag