parkfeest 2015 oosterhout

Uit tip op zondag: Parkfeest Oosterhout

Als je uit Oosterhout of omgeving komt dan staat dit jaarlijks terugkerende parkfeest natuurlijk al maanden in je agenda en heb je kaarten gekocht voor de vrijdag- en zaterdagavond, maar wist je dat dit driedaagse muzikale feestje vanaf zondagmiddag helemaal gratis te bezoeken is?

Muziekfeest Oosterhout

Heb je nog geen idee wat je gaat doen zondagmiddag? Kom dan een kijkje nemen in het Slotpark van Oosterhout! Met allemaal leuke bandjes en heel veel publiek (zeker als het droog en zonnig is) een hele gezellige boel. Dit jaar zijn er twee delen van het Slotpark ingericht voor de muzikanten en bands.

Slotpark Oost voor de kids

Ben je een alleenstaande papa of mama en heb je de kids dit weekend? Ideaal om ze mee te nemen naar Slotpark Oost. Het Slotpark Oost heeft een programma van 13.00 tot 18.30 uur. Naast fantastische muziek in het westpark is er dit jaar in het Oostpark ook een prachtig programma vol met straattheater, ludieke acts en animatie voor groot en klein neergezet. Zo is er bijvoorbeeld Peuterpret met De Kinderopvang, lekker knutselen, knippen en plakken. Welke kinderen durven er in de draai- of zweefmolen of liever toch in de rups? Meiden kunnen hun haren laten vlechten of hairextensions laten zetten, terwijl de jongens zich tot stoere draken kunnen laten schminken; uiteraard mogen de meiden zich ook laten schminken.

Slotpark West

In het Slotpark west geniet je onder het genot van een hapje en lekker drankje natuurlijk wederom van leuke bands die de feestvreugde ieder jaar weer weten te verhogen. Van Dillenburg tot Scrum en The Kik als slotact! Op zondag zijn beide parken geheel gratis toegankelijk, dus ideaal voor een voordelig maar enorm gezellig uitje. Voor het hele programma kijk je natuurlijk even op de website van het Oosterhoutse Parkfeest 2015. Veel plezier!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag