parkfeest 2015 oosterhout

Uit tip op zondag: Parkfeest Oosterhout

Als je uit Oosterhout of omgeving komt dan staat dit jaarlijks terugkerende parkfeest natuurlijk al maanden in je agenda en heb je kaarten gekocht voor de vrijdag- en zaterdagavond, maar wist je dat dit driedaagse muzikale feestje vanaf zondagmiddag helemaal gratis te bezoeken is?

Muziekfeest Oosterhout

Heb je nog geen idee wat je gaat doen zondagmiddag? Kom dan een kijkje nemen in het Slotpark van Oosterhout! Met allemaal leuke bandjes en heel veel publiek (zeker als het droog en zonnig is) een hele gezellige boel. Dit jaar zijn er twee delen van het Slotpark ingericht voor de muzikanten en bands.

Slotpark Oost voor de kids

Ben je een alleenstaande papa of mama en heb je de kids dit weekend? Ideaal om ze mee te nemen naar Slotpark Oost. Het Slotpark Oost heeft een programma van 13.00 tot 18.30 uur. Naast fantastische muziek in het westpark is er dit jaar in het Oostpark ook een prachtig programma vol met straattheater, ludieke acts en animatie voor groot en klein neergezet. Zo is er bijvoorbeeld Peuterpret met De Kinderopvang, lekker knutselen, knippen en plakken. Welke kinderen durven er in de draai- of zweefmolen of liever toch in de rups? Meiden kunnen hun haren laten vlechten of hairextensions laten zetten, terwijl de jongens zich tot stoere draken kunnen laten schminken; uiteraard mogen de meiden zich ook laten schminken.

Slotpark West

In het Slotpark west geniet je onder het genot van een hapje en lekker drankje natuurlijk wederom van leuke bands die de feestvreugde ieder jaar weer weten te verhogen. Van Dillenburg tot Scrum en The Kik als slotact! Op zondag zijn beide parken geheel gratis toegankelijk, dus ideaal voor een voordelig maar enorm gezellig uitje. Voor het hele programma kijk je natuurlijk even op de website van het Oosterhoutse Parkfeest 2015. Veel plezier!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.