Uit schaamte voor zweetvoeten geen relatie

Maar liefst een kwart van de mensen met zweetvoeten schaamt zich zo dat hij of zij geen relatie durft aan te gaan. Dat blijkt uit recent onderzoek van NoSweat.nl.

Zweetvoeten lijken een erg onschuldige en makkelijk te behandelen kwaal, maar voor een kwart van de ‘patiënten’ is dat niet zo en durft daardoor geen relatie aan te gaan. Bijna één op de vijf zegt dat hun zweetvoeten zorgden voor relatieproblemen of zelfs -breuk.

Dit maakt ook dat ze hun probleem enkel met familie of vrienden durven te bespreken. Een kwart gaat wel naar de huisarts, pedicure of podoloog. 27,5 procent van de mensen met zweetvoeten durft er echter met niemand over te praten. Bron: AD.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?