uitgaan spanje

Uit met singles: dit zijn je opties

Het is weekend! Misschien staat je balboekje boordevol afspraakjes maar het kan ook goed zijn dat je eigenlijk te laat bent geweest om iets leuks te regelen en daarom een beetje beteuterd op de bank zit te koekeloeren. Om er voor te zorgen dat je de volgende keer een bruisend weekend tegemoet gaat 5 tips!

  1. Check de singles agenda op tijd

Er zijn héél veel singles in Nederland en die zitten net als jij vaak met het weekend in hun maag. Want.. vrienden doen dingen samen (als koppel) en jij wil je geen derde wiel aan de wagen voelen. Er worden daarom leuke events, borrels en uitjes georganiseerd voor singles die net als jij van een relaxed en gezellig weekend willen genieten. Check geregeld de singles agenda voor de leukste events bij jou in de buurt!

  1. Lees het huis aan huis blaadje

Het klinkt misschien heel suf… maar in dat huis-aan-huis-blaadje dat iedere week op je mat ploft (mits je geen sticker op je brievenbus hebt geplakt) staan vaak allerlei leuke initiatieven bij jou in het dorp of stad. Filmavondje, theaterbezoek, workshop, dansavondje en ga zo maar door. Ideaal om er op uit te gaan want: lekker dichtbij en zo ontmoet je andere nieuwe mensen met dezelfde interesses!

  1. Organiseer een spontaan feestje

Met onze drukke agenda’s en het feit dat veel van onze contactmomenten via social media verlopen is de spontaniteit vaak ver te zeken in ons leven. En dat is jammer! “Vroeger” liep je nog wel eens spontaan bij iemand binnen voor ene borrel of bleef je plakken voor het eten, maar nu? Hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen. Zet FB en Whatsapp maar in en organiseer ouderwets een lastminute spontane Amerikaanse fuif! 

  1. Sluit je aan en ontmoet nieuwe mensen

Ook leuk: sluit je aan bij een activiteitenclub voor singles bij jou in de regio. Er echt veel meer mogelijkheden dan je denkt. Bij NMLK kun je bijvoorbeeld ook zelf events plaatsen waar andere singles zich dan weer op kunnen inschrijven! Meer leuke clubs en opties om andere singles te leren kennen tijdens een activiteit of singles feest vind je allemaal in de singles gidsen. 

  1. Sport, dans, beweeg!

Met erop uit gaan in het weekend door te dansen of te sporten sla je twee vliegen in één klap. Je werkt aan je conditie én je ontmoet hartstikke veel leuken nieuwe mensen. Droom je er stiekem van om de salsa te kunnen dansen? Doen! Zoek een dansschool op bij jou in de buurt en strek die dansschoenen aan. Je zult er zeker gaan spijt van krijgen. Wist je dat het vooral singles zijn die je in het weekend aantreft in de sportschool? Een betere aanleiding om die sportspullen weer eens uit de kast te trekken is er niet 😉

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.