UIT! Het ex-verwerkingsboekje is speciaal voor iedereen die verdrietig is omdat de prins(es) van het witte paard is gevallen. Dankzij dit boek hoeven zij nooit meer hun hart uit te storten in een whatsappje, jankend een voicemail in te spreken of van pure ellende onder hun niveau te zoenen.

Navigatie door liefdesverdriet

Het navigeert je liefdevol door de stadia van liefdesverdriet. Van ongeloof naar twijfel en van woede naar acceptatie. Tot je weer krachtig en vol zelfvertrouwen in het leven staat. Want weinig mensen weten liefdesverdriet elegant te dragen. Zeker in een tijd waarin frustraties en misstappen snel geuit zijn op whatsapp, facebook, instagram en twitter. UIT! Het ex-verwerkingsboekje beschermt je tegen gênante acties en reputatieschade. Na 160 pagina’s ben je klaar voor een véél betere match. Of op zijn minst een volgende ex!

ex verwerkingsboekje

UIT! vertelt je over…..

Preventie tegen nutteloos ex-contact

Een rebound-wishlist

Tips voor omgaan met de ex online

Break-up recepten

Terugvalhoofdstuk: oops, we did it again

Speciale Playlist

Speciaal voor Uit! Het ex-verwerkingsboekje en alle heart-broken heeft Winfried Baijens (Winfrieds Woonkamer, NTR) een playlist op Spotify samengesteld met de mooiste hartepijn nummers.