Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
3 juli 2020

Uit en ontmoetingstips voor 50+ singles

Voor singles die zo rondom hun vijftigste levensjaar na een lange relatie hun eerste schreven zetten in ‘singles land’ is het even wennen. Tuurlijk heb je gehoord van Tinder, swipen, datingsites, speeddaten en singleborrels maar hoe het nu echt allemaal in zijn werk gaat… Daarom doen we het even kort uit de doeken voor je!

 50 is het nieuwe 30

Wanneer wij aan onze opa’s en oma’s denken toen ze tussen de 50 en 60 waren zagen we toch echt oude(re) mensen. Dat is nu wel anders! De vijftigers en zestigers zijn net zo hip, trendy, modern, actief en sportief als menig dertiger! Voor singles van 50+ zijn er daarom ook tal van leuke ontmoetingsmogelijkheden. Ben jij het type dat het liefst iemand in de ogen kijkt bij een eerste ontmoeting? Benieuwd bent naar lichaamstaal, taalgebruik, humor? Ga dan voor ontmoetingen in het echt in plaats van achter een beeldscherm.

5 uitgaanstips voor 50+ singles

1# Waar ontmoet je nou leuke singles van 50+? Ben je actief op zoek naar een nieuwe partner en lijkt online dating je wel wat ? Neem dan eens een kijkje bij gespecialiseerde datingsites voor singles van 50+.  Tips voor een goed profiel of een eerste contactverzoek lees je hier!

2# Hou je niet zo van internet-dating omdat het je niet zo’n goed beeld krijgt van iemand vanachter je toetsenbord of beeldscherm? Kies dan voor een relatiebureau. Bedenkt maar eens dat het niet voor niets is dat ze ondanks alle datingsites en dating-apps nog altijd heel wat singles aan een serieuze liefdesrelatie helpen 😉 !

3# Ga jij meer voor wat vrijblijvender contacten? Wil je graag nieuwe mensen leren kennen, je sociale kring uitbreiden en wie weet een leuke date tegen het lijf lopen? Dan zijn singlefeesten en uitgaans-activiteiten voor singles van 50+ je vast op het lijf geschreven! Trek dat mooie overhemd aan, die geweldige feestjurk, haal de dansschoenen uit de kast en ga uit!

4# Een erg leuke en laagdrempelige manier om andere singles van jouw leeftijd te leren kennen is speeddaten. Met een paar tips vooraf ga je beslist een bijzondere en leuke avond tegemoet. Er zijn speeddate avonden voor singles van 50+ door heel Nederland, dus ook bij jou in de regio!

5# Alternatieven voor 50+ singles te over als je niet wilt daten, dansen of uitgaan. Op de agenda van Singlessite.nl ontdek je ook andere uitjes zoals een theaterbezoek, muziekconcert, wandeling, of mooie reizen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Stress voor de ‘echte’ date bij bijna de helft van de 50+ singles

Bij 42% van de Nederlandse vijftig-plus singles zorgt deze onzekerheid over...

4 tips voor vijftig plus singles om elkaar virtueel te leren kennen

Hoe kijken alleenwonende Nederlandse vijftigplussers tegen online daten aan, nu fysiek...

Hier is de single 50plus vrouw naar op zoek

Meer dan ooit tevoren gaan deze single ladies op zoek naar...

Een relatie op latere leeftijd: tips

Je bent geen jonge blom meer, hebt al een leven achter...

Veel samen en toch apart; het ideaal van de single 50-plusser

Samenwonen is voor single 50-plussers geen must meer. Gezelligheid, samen leuke...

singlessite gidsen

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie

Condoom.nl