Binnen een relatie beloont 65 procent van de Britse vrouwen haar partner weleens met seks. Dit blijkt uit een onderzoek van een Britse online apotheek onder 1994 mannen en vrouwen. Alle respondenten waren 18 jaar of ouder en hadden een relatie. Dames gebruiken seks meestal als beloning omdat mannen dan eerder bereid zijn bepaalde dingen te doen, zo meldt Daily Mail.

Klusjes doen

Vrouwen belonen hun man vooral als ze helpen in het huishouden (38 procent). Ook gebruiken dames seks om hun partner voor een cadeau te bedanken (34 procent), als ze op de kinderen of andere familieleden hebben gepast (28 procent) of als ze hebben gekookt (21 procent).
 
Bijna één op de tien vrouwen geeft toe haar man sneller te belonen met seks als ze lange tijd niet intiem zijn geweest.

Sport kijken

Omgekeerd gebruiken mannen seks minder in hun voordeel. Slechts 11 procent van de respondenten zegt seks te gebruiken als beloning. Mocht het er toch van komen, worden dames vooral met seks beloond omdat hun mannen sport mochten kijken (35 procent) of als de vrouw veel in het huishouden doet (31 procent). 17 procent van de mannen beloont hun partner als ze een avond op stap mogen met vrienden.