Twee derde vrouwen beloont man met seks

Binnen een relatie beloont 65 procent van de Britse vrouwen haar partner weleens met seks. Dit blijkt uit een onderzoek van een Britse online apotheek onder 1994 mannen en vrouwen. Alle respondenten waren 18 jaar of ouder en hadden een relatie. Dames gebruiken seks meestal als beloning omdat mannen dan eerder bereid zijn bepaalde dingen te doen, zo meldt Daily Mail.

Klusjes doen

Vrouwen belonen hun man vooral als ze helpen in het huishouden (38 procent). Ook gebruiken dames seks om hun partner voor een cadeau te bedanken (34 procent), als ze op de kinderen of andere familieleden hebben gepast (28 procent) of als ze hebben gekookt (21 procent).
 
Bijna één op de tien vrouwen geeft toe haar man sneller te belonen met seks als ze lange tijd niet intiem zijn geweest.

Sport kijken

Omgekeerd gebruiken mannen seks minder in hun voordeel. Slechts 11 procent van de respondenten zegt seks te gebruiken als beloning. Mocht het er toch van komen, worden dames vooral met seks beloond omdat hun mannen sport mochten kijken (35 procent) of als de vrouw veel in het huishouden doet (31 procent). 17 procent van de mannen beloont hun partner als ze een avond op stap mogen met vrienden.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

13 mei 2022

Beschermd: Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!