stapmaatjes gezocht

TV-tip van de dag: Holiday Toy Boys

Met het oog op onze lezers en onze doelgroep, willen we deze TV-tip toch even onder de aandacht brengen. Holiday Toy Boys.

Zon, zee en strand

Jij gaat op vakantie naar het buitenland om volop van zon, zee en strand te genieten! Dat is geen vanzelfsprekendheid en zeker niet bij alle vrouwen het geval. Sommige dames zoeken namelijk de exotische plekjes op om knappe, jonge mannen te ontmoeten.

Op zoek naar mannelijke aandacht 

In Holiday Toy Boys zoeken vrouwen tijdens hun vakantie de mannelijke aandacht op. Ze bezoeken diverse bestemmingen om vervolgens tijd door te kunnen brengen met jonge hapjes. Dit keer bezoeken Terri en Debbi Turkije in de hoop om een Turkse man aan de haak te slaan.

Holiday Toy Boys vanavond om 22.40 op NET5

Bron: Telegraaf.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!