all inclusive voor- en nadelen

Turkije en Spanje meest bezochte bestemmingen huwelijksreis

Dat blijkt uit een recente enquête van de website Huwelijksreis Wijzer onder 1.045 pas getrouwde en bijna getrouwde stellen.

De meeste stellen willen in eerste instantie graag hun huwelijksreis op Bali of de Malediven houden, maar boeken meestal toch een bestemming dichter bij huis.

Alhoewel de Malediven en Bali tot de meest gezochte huwelijksreisbestemmingen horen, blijken de meeste koppels hun huwelijksreis in Spanje en Turkije te houden

Turkije is met tien procent de meest populaire huwelijksreisbestemming in 2012 en 2013, op de voet gevolgd door Spanje met 9,6 procent. De top vijf staan verder Mexico, Griekenland en de Verenigde Staten, met ieder zes procent.

De Malediven zijn met twee procent van de boekingen pas op een veertiende plek terug te vinden in de lijst van meest geboekte huwelijksreisbestemmingen. Bali en de rest van Indonesië staat met vier procent op de achtste plaats.

Reisbureau

Tevens blijkt uit het onderzoek dat veel mensen hun huwelijksreis via een reisbureau boeken. Waar 78 procent van de gewone vakanties in 2012 online werd geboekt, ging dat jaar 48 procent van de stellen voor hun huwelijksreis naar een reisbureau. In 2013 was dat 38 procent.

Bron: Huwelijksreiswijzer

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!