all inclusive voor- en nadelen

Turkije en Spanje meest bezochte bestemmingen huwelijksreis

Dat blijkt uit een recente enquête van de website Huwelijksreis Wijzer onder 1.045 pas getrouwde en bijna getrouwde stellen.

De meeste stellen willen in eerste instantie graag hun huwelijksreis op Bali of de Malediven houden, maar boeken meestal toch een bestemming dichter bij huis.

Alhoewel de Malediven en Bali tot de meest gezochte huwelijksreisbestemmingen horen, blijken de meeste koppels hun huwelijksreis in Spanje en Turkije te houden

Turkije is met tien procent de meest populaire huwelijksreisbestemming in 2012 en 2013, op de voet gevolgd door Spanje met 9,6 procent. De top vijf staan verder Mexico, Griekenland en de Verenigde Staten, met ieder zes procent.

De Malediven zijn met twee procent van de boekingen pas op een veertiende plek terug te vinden in de lijst van meest geboekte huwelijksreisbestemmingen. Bali en de rest van Indonesië staat met vier procent op de achtste plaats.

Reisbureau

Tevens blijkt uit het onderzoek dat veel mensen hun huwelijksreis via een reisbureau boeken. Waar 78 procent van de gewone vakanties in 2012 online werd geboekt, ging dat jaar 48 procent van de stellen voor hun huwelijksreis naar een reisbureau. In 2013 was dat 38 procent.

Bron: Huwelijksreiswijzer

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?