trouwen

Trouwen uit liefde of voor de wetenschap?

Trouwen doen mensen doorgaans uit liefde. Toegegeven, soms ook voor geld, de kinderen of andere minder romantische motieven. Maar trouwen puur als wetenschappelijk experiment? Nou die hadden we nog niet eerder gehoord. Toch gebeurt het en wel op TV.

Geheim van een goed huwelijk

Vanavond is bij NET5 de tweede aflevering te zien van ‘Het geheim van een goed huwelijk’. Het TV programma is een sociaal experiment waarin wordt bekeken of de wetenschap een beter koppelaar is dan wijzelf. Het programma begint met vier bruiloften. Twee van de stellen hebben elkaar op natuurlijke wijze ontmoet en zijn al een poosje samen, de andere twee koppels zijn door de wetenschap bij elkaar gebracht en ontmoeten elkaar pas voor het altaar. Welke koppel heeft het meeste kans om samen oud te worden? Dit moet duidelijk worden in de loop van het programma.

Pas getrouwd of bijna gescheiden

De vier pasgetrouwde stellen gaan met een samenwonen en worden 14 weken lang gevolgd. In deze periode ervaren ze hoe het huwelijkse leven er uitziet. Ze worden met allerlei situaties geconfronteerd die een wissel op de relatie zullen trekken. Hoe gaan ze om met spanningen als ze verplicht in een klein tentje moet bivakkeren en wat gebeurt er als ze plotseling voor kinderen moeten gaan zorgen? Aan het einde zal duidelijk worden wie er bij elkaar blijft en welk van de koppels een scheiding aanvragen.

Kijken?

Wil jij deze vier kersverse echtparen volgen en erachter komen of de wetenschap het van de hormonen gaat winnen? Dan moet je vanavond om 20.30 even de TV aanzetten.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.