trouwen

Trouwen op het eerste gezicht

Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat tegenwoordig een realityreeks van. Gezien in New York en we zijn benieuwd of dat in Europa ook zou kunnen. Trouwen op het eerste gezicht.

Huwelijksbootje

Zoals het gezegde zegt, kun je verliefd worden als je iemand voor het eerst ziet. Liefde op het eerste gezicht. Lover at first sight. In New York hebben ze hier een reality reeks van gemaakt. Zes vrijgezellen gaan met een volslagen onbekende in het huwelijksbootje stappen.

Uit honderden kandidaten werden drie koppels door experts bij elkaar geplaatst. De selectie gebeurde door een seksuologe, een spiritueel adviseur, een psycholoog en een socioloog. In de eerste uitzending op 9 juli ontmoeten de uitverkorenen voor het eerst hun bruid(egom) terwijl ze richting altaar stappen. Na enkele weken moet het duo beslissen of die ‘eeuwige trouw’ overeind blijft of niet.

De sprong wagen

Een deelneemster verklapt dat ze de sprong waagde omdat ze geen man kon vinden die zich wilde binden. “Hier in New York blijven kerels meiden versieren tot ze bijna veertig zijn. Het is lastig om iemand tegen het lijf te lopen die het serieus meent”, aldus de 27-jarige Jamie Otis. De verpleegster wordt gekoppeld aan Jason Carrion, een leeftijdsgenoot die zijn brood verdient als bediende van ambulance.

Echt huwelijk

Seksuologe Logan Levkoff benadrukt dat het om een echt huwelijk gaat, en dus niet enkel voor tv. “Met dit experiment willen we uitzoeken of sociale wetenschap een rol kan spelen in het succes van huwelijken. Beeld u maar eens de mogelijkheden in als we met deze techniek langdurige relaties kunnen creëren.”

‘Married at first sight’, te zien op FYI Network.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.